發新話題

L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執

[Close]
樓主柒到深潛
不如將個標題改做
"跪求懇請L場場主重開L場"
應該會有好多人和應你

樓主拿拿臨搵個窿捐入去之後開過個ac重新做人啦
想當年溝唔到龍哥依家上vlan開post發爛渣?
唔想比人tk咪玩簡單一係約埋三五知己過vs開場
暑假一向大量特產   開得場預左比人入
比得人入預左咩人都有   依家L4D2唔歡迎新手玩?
唔歡迎你咪叫你玩開果幾個場既場主摺埋個場
一係你自己唔好再玩呢隻GAME
玩得廢   人地想?咩叫累人?
團體GAME係互相幫助架啦
個個好似你咁神手先入得GAME?
收皮啦名都唔敢開既新手^.^

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:36 發表

你入黎個 L 場垃圾即BAN 咪知我係邊個囉垃圾
入黎玩返場啦
即BAN?點BAN?我係L場垃圾
入左黎即BAN?咁點同你玩?
入左黎唔BAN?咁你改個房名改黎做咩?
BAN?點BAN? BAN我IP定BAN我VLAN?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:40 發表

你入黎先啦,最多唔ban你住,ban左你點睇你有幾垃圾,黎啦
|
咁你又話即BAN L場垃圾?我都話左我係L場垃圾   你又唔BAN  
你場名講到明會BAN架喎
你想睇我有幾垃圾?姐係你鍾意睇垃圾?
又話人地垃圾入你場玩    又鍾意睇    人地入你又咁抗拒上黎VLAN開POST
好難理解

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:44 發表

你真係9唔搭8,成25歲人講野仲咁kai
你連自己幾多歲都唔敢同人講啦
字都唔識打多隻
又話BAN   又要睇人玩   又話即BAN  又唔BAN住

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:45 發表
喂大佬開晒牌頭叫你地入啦
你地入黎同我傾好過啦,係咁幫我推post把袋咩
咁把炮入黎啦
同你有無好傾阿?你開晒牌頭就要入?
推POST又有問題阿?
POST又係你開既    依家人地推又有意見
你開POST唔係想比人知你開左POST?
把炮就要入架喇?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:47 發表

咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?
我話你名都唔敢開    就=我想知你係邊個?
你咁想比我知你係邊個你可以直接係道講架   
點解又要兜兜轉轉做咁多野?
你BAN到人    你自己開場   有邊個唔順眼唔識玩直接自己BAN
問題已經解決左     你上VLAN開POST既定義又係咩?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:50 發表

又淆又廢又要串,算啦,你慢慢推個POST
我真係冇野同你講,等你勁d先
詞窮
柒左改左個場名就無咁柒?
淆咩?入左你個場=唔淆?唔入=淆?
廢? 玩L4D廢既定義係咩?
你同我玩過?
一個人殺晒特感   隊友死晒   自己入安全室過關   咁樣定義為廢?
定係救隊友    彼此幫助   定義為廢?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

廢既定義就係好似你而家咁
得把口又唔敢入黎一齊玩
講咁多做咩?入黎玩返場咪知大家龍與鳳
同你好熟?.?
點解要同你一齊玩
我係得對手   唔係得把口
你聽到我講野?定係你用口打字

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

廢既定義就係好似你而家咁
得把口又唔敢入黎一齊玩
講咁多做咩?入黎玩返場咪知大家龍與鳳
廢既定義就好似你咁
淨係識得怨天尤人    將責任放晒落人地身上
你咁勁   咁神手   點解唔去教下d新手玩?.?
唔一個carry全team人?
都係果句   唔想比人入或者唔想同新手玩自己開場鎖password
邊個人入咩場無人控制到

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:57 發表
講咁多冇一個敢入黎玩,真係多9餘
入左黎玩咁會點阿?
係   你好勁   你神手   你威威豬
咁會有咩結果?   我知道左你幾勁
同埋你知道左我幾廢   得出黎既結論係咩?
會唔會無晒新手   無晒tk人再入你個場?
個問題會唔會解決到?
你勁   你好勁   你超級勁    好未?

你好勁阿godhand
你勁到字都唔識打多個
將軍O
拍硬當
反醒
打機打到你咁字都唔識多隻
做到L4D既GODHAND
D女係咪比你溝晒?
你依家月薪幾多十萬一個月?

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:06 發表
同意希望L場儘快重開
今日係寫專場比人TK到玩唔到
你註冊時間7月17號依家7月19號
你玩左L4D兩日都已經玩到寫專場啦
你咪比兩日時間人地練下
去到7月21日人地到左你個級數之後咪可以一齊做神手
一齊玩寫專

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:15 發表

喂CHING L4D2唔係得vLan一個平台架咋
你唔比我係到註冊之前係第到玩過?
係既師弟      
MY BAD    SORRY
無考慮過呢個因素

發新話題