發新話題

L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執

[Close]
引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:06 發表
同意希望L場儘快重開
今日係寫專場比人TK到玩唔到
你註冊時間7月17號依家7月19號
你玩左L4D兩日都已經玩到寫專場啦
你咪比兩日時間人地練下
去到7月21日人地到左你個級數之後咪可以一齊做神手
一齊玩寫專

D人想玩L ser都係想多人一齊玩開心D,你唔滿意既話就唔好入VLAN玩,搵第2個平台搵返你D神手玩, 再唔係你自己單機玩算la,電腦應該唔會TK到你 ,你針對既對象應該係VLAN 唔係L ser,

神手哥,咪咁嬲啦~
打機實係有D以為自己好勁
自我感覺良好嘅人嫁啦
唔知自己垃圾..
咁嬲做咩姐: )

你地成班又係嘅
大家程度唔同
真係講多句都費9事

ps. 我中立  來搞和平的: )

最後勸樓主有事就唔該自己解決 黑名單同password可以set
唔好怨天尤人話有人亂搞事亂tk
講完

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 19:11 發表

你註冊時間7月17號依家7月19號
你玩左L4D兩日都已經玩到寫專場啦
你咪比兩日時間人地練下
去到7月21日人地到左你個級數之後咪可以一齊做神手
一齊玩寫專 ...
喂CHING L4D2唔係得vLan一個平台架咋
你唔比我係到註冊之前係第到玩過?

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:15 發表

喂CHING L4D2唔係得vLan一個平台架咋
你唔比我係到註冊之前係第到玩過?
係既師弟      
MY BAD    SORRY
無考慮過呢個因素

引用:
原帖由 ktoure 於 2015-7-19 19:06 發表
同意希望L場儘快重開
今日係寫專場比人TK到玩唔到
咁L場同TK玩家嘅關係喺邊道?如果你嘅意思係多咗場冇咁易撞到佢地我明白,
但係L場唔係監倉鎖曬TK玩家喺入面囉,L場就算開多十個八個,嗰班人係要周圍入周圍Tk嘅都唔關L場主事
有啲人唔做好自己個SER仲開post鬧更加係笑話

係VLAN平台玩有咩不滿一係就自己離開轉第2個平台玩,一係就同VLAN平台ADMIN投訴

原來玩COOP都有分新手同神手 :D
笑死ME

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 19/7/2015 06:57 PM 發表
講咁多冇一個敢入黎玩,真係多9餘
入泥玩乜? vs?

coop?:(

話事話呢個post既意義係乜?
你唔鐘意某d玩家你可以選擇走場
而且你唔鐘意vlan你可以上steam? 你唔買正版?買左唔上steam????
點解要上泥嘈?有乜意思?.........
另外敢問此事關L場場主咩事???

汝家池塘多膠魚...陰公

我知樓主真身係乜水.................

果條友.應該係個弱智街童...
自己屎波又賴人矛
叫人入佢場.佐又唔講場名..唔開自己名.鬼知你係未真係自己講到咁勁.
可能條友都係 tk 人開..但唔夠人黎.就上黎發爛渣..

跪求L場快重開

樓主真身係  MR.DJ
係L場都見佢出現唔少...
不過廢廢地

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 19/7/2015 04:56 PM 發表
開一開post就引晒d將軍O玩家入黎
我都懶得一個一個咁回
我洗唔洗深潛呀,個個好似你咁留低喪F5咩kai bad
btw柏斯,你真係拍硬當開返個ser啦唔該
我一向都覺得你個ser可有可無

但係自從你哩排因為有事開唔到ser之後
我 ...
應該係人格分裂

笑死me樓豬唔夠人打就係到投訴 笑到腸呀內臟跌哂出黎 多謝樓豬分享

發新話題