發新話題

L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執

[Close]
引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:48 發表

同你有無好傾阿?你開晒牌頭就要入?
推POST又有問題阿?
POST又係你開既    依家人地推又有意見
你開POST唔係想比人知你開左POST?
把炮就要入架喇?
又淆又廢又要串,算啦,你慢慢推個POST
我真係冇野同你講,等你勁d先

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:47 發表

咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?
我話你名都唔敢開    就=我想知你係邊個?
你咁想比我知你係邊個你可以直接係道講架   
點解又要兜兜轉轉做咁多野?
你BAN到人    你自己開場   有邊個唔順眼唔識玩直接自己BAN
問題已經解決左     你上VLAN開POST既定義又係咩?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:47 發表

咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?
俾人知咪䦕名囉,又唔bam住又入場搞咁多野,定開個名都唔敢?
ac加個1989就廿五歲,我加個1234咪七百幾歲?你都幾好笑

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:51 發表

我話你名都唔敢開    就=我想知你係邊個?
你咁想比我知你係邊個你可以直接係道講架   
點解又要兜兜轉轉做咁多野?
你BAN到人    你自己開場   有邊個唔順眼唔識玩直接自己BAN
問題已經解決左     你上VLAN開POST既 ...
想你地班垃圾反醒下唔好再出黎害人

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:50 發表

又淆又廢又要串,算啦,你慢慢推個POST
我真係冇野同你講,等你勁d先
詞窮
柒左改左個場名就無咁柒?
淆咩?入左你個場=唔淆?唔入=淆?
廢? 玩L4D廢既定義係咩?
你同我玩過?
一個人殺晒特感   隊友死晒   自己入安全室過關   咁樣定義為廢?
定係救隊友    彼此幫助   定義為廢?

引用:
原帖由 arbu1989 於 2015-7-19 18:52 發表
俾人知咪䦕名囉,又唔bam住又入場搞咁多野,定開個名都唔敢?
ac加個1989就廿五歲,我加個1234咪七百幾歲?你都幾好笑
係唔係你自己心中有數啦,入黎一齊玩啦

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:54 發表

詞窮
柒左改左個場名就無咁柒?
淆咩?入左你個場=唔淆?唔入=淆?
廢? 玩L4D廢既定義係咩?
你同我玩過?
一個人殺晒特感   隊友死晒   自己入安全室過關   咁樣定義為廢?
定係救隊友    彼此幫助   定義為廢? ...
廢既定義就係好似你而家咁
得把口又唔敢入黎一齊玩
講咁多做咩?入黎玩返場咪知大家龍與鳳

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:52 發表

想你地班垃圾反醒下唔好再出黎害人
你返去單機啦仲出嚟害人
反省呀醒 你邊道醒呀睇過?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

得把口又唔敢入黎一齊玩
同你好熟?.?
點解要同你一齊玩
我係得對手   唔係得把口
你聽到我講野?定係你用口打字

講咁多冇一個敢入黎玩,真係多9餘

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:55 發表

得把口又唔敢入黎一齊玩
廢既定義就好似你咁
淨係識得怨天尤人    將責任放晒落人地身上
你咁勁   咁神手   點解唔去教下d新手玩?.?
唔一個carry全team人?
都係果句   唔想比人入或者唔想同新手玩自己開場鎖password
邊個人入咩場無人控制到

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:57 發表
講咁多冇一個敢入黎玩,真係多9餘
入左黎玩咁會點阿?
係   你好勁   你神手   你威威豬
咁會有咩結果?   我知道左你幾勁
同埋你知道左我幾廢   得出黎既結論係咩?
會唔會無晒新手   無晒tk人再入你個場?
個問題會唔會解決到?
你勁   你好勁   你超級勁    好未?

你好勁阿godhand
你勁到字都唔識打多個
將軍O
拍硬當
反醒
打機打到你咁字都唔識多隻
做到L4D既GODHAND
D女係咪比你溝晒?
你依家月薪幾多十萬一個月?

同意希望L場儘快重開
今日係寫專場比人TK到玩唔到

定係L場冇哂都冇人入去陪佢玩好寂寞所以借啲依開post搵存在感?
如果係咁佢好成功咁搵到存在感,不過都係冇人入去陪佢玩囉

發新話題