發新話題

L場幾時先肯開返?你D手尾要人地D SER同你執

[Close]
引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 17:56 發表

有d ser已經新手/玩極都咁廢既老手唔好入
但果d垃圾仍然要入去累人,哩d又係叫尊重?
講到尾都係睇玩家自唔自重
關L場咩事?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 17:56 發表

有d ser已經新手/玩極都咁廢既老手唔好入
但果d垃圾仍然要入去累人,哩d又係叫尊重?
邊個未做過新手?樓主第一日打已經神手?
人地又唔係有心累你
仲有唔好成日叫人垃圾好無?

引用:
原帖由 火舞君 於 2015-7-19 18:22 發表
邊個未做過新手?樓主第一日打已經神手?
人地又唔係有心累你
仲有唔好成日叫人垃圾好無?
咁就諗清楚先入場啦,SER名都講到明,佢地都仲要入黎害人

樓主拿拿臨搵個窿捐入去之後開過個ac重新做人啦
想當年溝唔到龍哥依家上vlan開post發爛渣?
唔想比人tk咪玩簡單一係約埋三五知己過vs開場
暑假一向大量特產   開得場預左比人入
比得人入預左咩人都有   依家L4D2唔歡迎新手玩?
唔歡迎你咪叫你玩開果幾個場既場主摺埋個場
一係你自己唔好再玩呢隻GAME
玩得廢   人地想?咩叫累人?
團體GAME係互相幫助架啦
個個好似你咁神手先入得GAME?
收皮啦名都唔敢開既新手^.^

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:33 發表
樓主拿拿臨搵個窿捐入去之後開過個ac重新做人啦
想當年溝唔到龍哥依家上vlan開post發爛渣?
唔想比人tk咪玩簡單一係約埋三五知己過vs開場
暑假一向大量特產   開得場預左比人入
比得人入預左咩人都有   依家L4D2唔歡 ...
你入黎個 L 場垃圾即BAN 咪知我係邊個囉垃圾
入黎玩返場啦

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:36 發表

你入黎個 L 場垃圾即BAN 咪知我係邊個囉垃圾
入黎玩返場啦
即BAN?點BAN?我係L場垃圾
入左黎即BAN?咁點同你玩?
入左黎唔BAN?咁你改個房名改黎做咩?
BAN?點BAN? BAN我IP定BAN我VLAN?

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:38 發表

即BAN?點BAN?我係L場垃圾
入左黎即BAN?咁點同你玩?
入左黎唔BAN?咁你改個房名改黎做咩?
BAN?點BAN? BAN我IP定BAN我VLAN?
你入黎先啦,最多唔ban你住,ban左你點睇你有幾垃圾,黎啦

回復 17# 的帖子

有名你叫啦 神手喎 咁有型 咩玩家場主通通都行開一二邊啦
有人入神手場TK,人地場衰囉
有人新手入場累到人,樓主神手黎架,邊洗練,就係跳過咗練依個步驟先夠膽自稱神手,洗咩尊重新手自貶身價
有人講公道說話,一定有份入神手場搞事,睇唔過眼神手咁神,喺道妒忌神手針對神手
好喇 我地開始了解神手嘅思考模式,咁問題嚟喇
神手你咁神,都冇人配得起你,你返去玩單機把啦

引用:
原帖由 arbu1989 於 2015-7-19 18:41 發表
有名你叫啦 神手喎 咁有型 咩玩家場主通通都行開一二邊啦
有人入神手場TK,人地場衰囉
有人新手入場累到人,樓主神手黎架,邊洗練,就係跳過咗練依個步驟先夠膽自稱神手,洗咩尊重新手自貶身價
有人講公道說話,一定有份入神手場 ...
你真係9唔搭8,成25歲人講野仲咁kai

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:40 發表

你入黎先啦,最多唔ban你住,ban左你點睇你有幾垃圾,黎啦
|
咁你又話即BAN L場垃圾?我都話左我係L場垃圾   你又唔BAN  
你場名講到明會BAN架喎
你想睇我有幾垃圾?姐係你鍾意睇垃圾?
又話人地垃圾入你場玩    又鍾意睇    人地入你又咁抗拒上黎VLAN開POST
好難理解

喂大佬開晒牌頭叫你地入啦
你地入黎同我傾好過啦,係咁幫我推post把袋咩
咁把炮入黎啦

其實玩寫實專家最好就同朋友一齊玩,鎖埋密碼咪夠晒安全

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:44 發表

你真係9唔搭8,成25歲人講野仲咁kai
你連自己幾多歲都唔敢同人講啦
字都唔識打多隻
又話BAN   又要睇人玩   又話即BAN  又唔BAN住

引用:
原帖由 24936343 於 2015-7-19 18:45 發表
|
咁你又話即BAN L場垃圾?我都話左我係L場垃圾   你又唔BAN  
你場名講到明會BAN架喎
你想睇我有幾垃圾?姐係你鍾意睇垃圾?
又話人地垃圾入你場玩    又鍾意睇    人地入你又咁抗拒上黎VLAN開POST
好難理解 ...
咁你想知我係邊個呀麻,講明唔ban你住,你入黎比你睇下我係邊個先ban你都未遲啦
咁滿足晒你,捨得入未?

引用:
原帖由 l4d2godhand 於 2015-7-19 18:45 發表
喂大佬開晒牌頭叫你地入啦
你地入黎同我傾好過啦,係咁幫我推post把袋咩
咁把炮入黎啦
同你有無好傾阿?你開晒牌頭就要入?
推POST又有問題阿?
POST又係你開既    依家人地推又有意見
你開POST唔係想比人知你開左POST?
把炮就要入架喇?

發新話題