22 12
發新話題

各位歸位吧

[Close]
07已經收收地皮~d人都憤左有得可以rp~

07唔玩lu~~~~你地慢慢玩~~

由佢啦~仲有幾多人玩07丫~
如果因為屠新手而快樂~~就過黎09屠我~反正我日日都比人針唔差多個

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2015-5-27 12:52 發表

天 仲玩緊絕信 我已經轉玩左信長
07 09我都習慣比人屠。。
轉左玩信長==又會開個絕信團

玩09可以入我rc群~26657801

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-29 10:53 發表
聽都未聽過

條友可以好似你咁 1V5 5MINS GG咩?
有咩咁出奇==我夠未聽過你個名啦
你唔比係d老手開新ac玩嫁咩~

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-2 23:51 發表
上星期用分身偷玩左1場009
結果0殺完場 唔知自己做緊咩 已放棄
有D覺得好似有d料到係你分身黎~.~係到扯貓尾~
SAD我只係個人覺得係~冇証據~當然亦可以唔係~.~
我就OUTday左07好耐~07有隊友夾到英就比較輕鬆d~~比較講teamwork
而我個人比較like09~因為有英雄主義可以玩~就算隊友幾差都有機會靠一人反敗為勝~
基本上係2種性質~玩07神唔代表玩09都咁神~09就算有幾神~都可以輸技

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-3 20:26 發表
前07霸主咁耐無玩, 會唔會咁得閒開個分身自吹自擂.

況且講左幾頁POST佢都無返黎玩過一場 SOSAD

我都好支持天哥你帶隊友返黎玩幾場 每晚8-11點

你黎到見到我呢D新手技術咪知我係咪佢 ...
==07霸主~佢係玩得幾好既~之前得我地u軍仲可以同佢地有制衡~大家都係55波姐
佢地打街場係嬴面幾大~人地果陣日日玩夜夜練~有哂默契~
07我就唔打算玩番嫁啦==同埋我都冇隊可以帶到~我只有09隊~
相反你有興趣玩09~就來玩下~我晚晚都有玩~

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-4 10:23 發表
霸主唔係我
而係「我地」夜夢 星夢 幻夢
可惜團隊排名唔係第1~不過如果有絕信07排行既話~~應該會有第1既

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-4 18:48 發表

小弟十分新手, 不太清楚過往戰況如何, 請不要對霸主二字太介懷.
只是聽聞小寶寶07神手, 可惜亦尚未正式對戰過

不論07或09, 在下亦只係新手級別, 只係覺得07幾好玩, (抽技實在唔係我杯茶)
亦唔多想過 ...
==咁你有機會挑戰完07霸主過黎挑戰09@o@
=0=講真07唔係唔好玩~只係會玩既人開始小左~
家上一開始唔係玩07出身既人~玩過09去番07==會覺得好難玩下~玩多幾場直接放棄玩番09
因為09點廢都仲可以靠隊友直g~而07唔夠打就係唔夠打~如果對方唔g玩洗泉~根本好難反擊到

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-5 15:56 發表

正正因為依家都叫夠人開場先叫你地返黎玩

而且你地D老手07出身 絕對易上手返

再加上依家好多街場保護隊, 唔會比人屠. 依家亦唔興洗泉.

COME LA 玩場07講到咁麻煩. ...
==有機會有心情可能會玩下~到時先算

==你要玩技術~可以考慮下正信~絕信本身技術就唔算多~
以前最難玩既絕信唔係07~係09冇rp果個年代~

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-6 17:19 發表

其實正信我有玩過, 但時間需求多.
加上現時VLAN正信MH橫行, 如果你有留意正信區的話.
本人去VLAN正信亦不知為何出現DELAY.

論連技速度, 正信要求是比較高, 因為暈技的時間比絕信短得多. 傷害亦低.
但論反應、手速 ...
正信有幾多mh我就唔知==一來我冇打算玩
07冇人話唔好玩==
只係d人有得揀都揀玩09~輕鬆方便~可以綜合玩好多技~唔同07~(ps:07玩黎玩去咪又係同一種玩法~都係出回血刀,速卷,忍卷或出千3谷下攻速~之後上神器)
至於你話準備殺人或連技果陣比人rp==呢個冇得好講除非下一個版本規定只可以係泉入面先rp到
所以我咪話07同09係2種性質囉==不過都係出左rp版本之後~先至有咁多分別
而且綜合幾個大團既都冇乜幾個人玩~夜夢~湘約~都唔係有好多人玩~一係轉左lol~一係轉左玩其他game
所以玩黎玩去都係果班人~間唔中先有d新手玩下~唔好講07冇乜人玩~家下連09都唔係話好多場玩

==對於07小弟已經生疏左好多~雖然要練番唔係好難~但已經冇個心去練~懶得去練~就好似正信咁~你玩過絕信就唔想番去正信~而你玩過09就唔想番去07既感覺係一樣

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-12 13:25 發表
小弟想領教下U軍絕信既實力~_~,雖然小弟很弱,但很想知道當年U軍水平去到那裡
當年u軍係打09出名~冇rp既普通09~07只係副圖~要講究07勁既話~夜夢算係一流07高手~
雖然u軍打07都唔會太弱~但家下成個團早就得個虛名~得番小貓幾隻~
如果你想指教==就太遲了~除非你搵到以前果班友出黎~唔係你都唔洗唸

尨哥好執著07要用好多技術去玩~算吧啦~
家下07都死左一大半~想玩既人小之又小~你想玩咪玩~.~
我重申~u軍係玩09出身~如果想挑機~.~就黎09喇~而07夜夢先係表表姐
如果你有能力可以集齊原班人馬同你打場~我就預先恭喜你~.~你嬴到一場都偷笑

22 12
發新話題