43 123
發新話題

各位歸位吧

[Close]

各位歸位吧

我潛水左2年e嫁翻來打絕信07,但人卻很少,以前既神手們還不回來?小弟實力經過兩年時間變回新手,無論是否MH人事/神手 新手 老手 也來搵我們玩吧,不怕神一般的對手,只怕沒有更神的隊友RC:26914527
1SER見各位~

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-5-26 15:38 發表
靠你啦明日之星
翻來未神手寶?

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-26 14:58 發表
樓主只是個分身
樓主好似話07無對手
我又唔爭氣, 日日比佢屠

所以希望多D神手返黎屠返佢轉頭
I am a novice and you is the hand of god

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-26 15:56 發表
希望神手歸位

樓主1V5都照屠

條友真係好_惡架 SO9SAD
我想出個閃戒都唔_得
You're very funny,I am New,longer than you slaughter

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2015-5-26 19:56 發表
自從我走左 好似無人玩07
係羅,最衰都係你啦咁你仲唔帶翻d人翻來

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-5-27 20:16 發表
你地慢慢開場等人入啦
琴日等07 等左兩粒鐘 決定真的放棄了
跑去玩瑪奇 有意者一齊啦
比d耐性啦~就係你走左去lol rc群d人就翻左來開波

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-5-28 00:26 發表
玩09可以入我rc群~26657801
唔准拉客!!!!:@:@:@:@:@:@

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-28 20:09 發表

場內等同場外等係兩個結果

仲諗住睇你怒屠樓主
成日比人屠,叫佢來幫拖炸

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-28 23:49 發表

呃邊個姐?

雖然唔想承認, 但依家絕信最強就係樓主了
你錯了,我成日比一個叫OCC既人屠

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-5-29 15:35 發表

我呢D新手講咩知名度丫

只係我唔相信有人羸到樓主
我也是新手也沒知名度大把人贏到我 例如:Occ 雞雞 v.l.a.n 切腹 戰男 abc NN JJ等等大有人在

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-7 04:21 發表

正信有幾多mh我就唔知==一來我冇打算玩
07冇人話唔好玩==
只係d人有得揀都揀玩09~輕鬆方便~可以綜合玩好多技~唔同07~(ps:07玩黎玩去咪又係同一種玩法~都係出回血刀,速卷,忍卷或出千3谷下攻速~之後上神 ...
小弟想領教下U軍絕信既實力~_~,雖然小弟很弱,但很想知道當年U軍水平去到那裡

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-6 17:19 發表

其實正信我有玩過, 但時間需求多.
加上現時VLAN正信MH橫行, 如果你有留意正信區的話.
本人去VLAN正信亦不知為何出現DELAY.

論連技速度, 正信要求是比較高, 因為暈技的時間比絕信短得多. 傷害亦低.
但論反應、手速 ...
絕信07要求既反應比正信仲要快,因為你慢小小反應就會死,例如$#前期一個大波你反唔到就gg,而正信$#要出爆彈落石電手女個d連正常有d反應既都反到。

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-12 20:56 發表
但你講果D反應得你呢D神先做到. 我呢D凡人係唔會講D凡人做唔到既野

話說..樓主最近唔聲唔聲消失左

搞到呢排007無人鎮壓住, D小怪就出黎007發惡

搞到我又晚晚被屠

樓主幾時返黎再開屠? 依家007得你一 ...
我不是神手,e排會多上翻

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-14 22:35 發表
好似有d料=樓主
我不會這麼無聊

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2015-6-17 00:01 發表
打街場淺井咁出通常打新手,打勁D既人正常係直接草錢出落石,大技留黎食兵
for法裝
正常出爆彈殺一殺再草,直草好易比人壓,大技就唔會直接羅來食兵既,係都連人車,順便壓一壓佢血

43 123
發新話題