發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-27 21:22 發表

不愧係神手尨~如果你講到咁多技術~不如開個教學出黎~比人學下野~唔係邊有神手出現
又或者收幾個徒弟~教人如何玩07~
我又唔係勁到可以教人~亦無意收徒弟指點下都ok既~

引用:
原帖由 若火﹑ 於 2015-6-27 20:04 發表

你係團處
不能認同更多

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 16:44 發表

我唔係問你,敗點水
你啲咁既質素既玩家,唔識好正常,睇返五團柱入面3個半都係前帝國

另外我唔覺得現夜夢差過絕團,當年的确係稱霸……ser1
Ser2仲有傲氣同回憶團,只係冇咩機會交手 ...
引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 00:17 發表

再早期d既帝國有冇人識?
而我不知道所謂五團柱係指邊五個。

講公道說話,湘約團,三分都幾勁,同佢地打都幾吃力
引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-27 16:29 發表
成班痴漢 仲記得呢野
你梗係唔記得我地為咗狙擊某★軒,玩分身之餘兼創埋分身團
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-27 23:13 發表
我又唔係勁到可以教人~亦無意收徒弟指點下都ok既~
算吧啦你~你話07要好多技術~只係需要你開教學指點下教下人玩姐(eg$#3用法~注意事項~要對方用左$#3先魔水)

你估真係叫你收徒弟咩~

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-28 02:49 AM 發表

你梗係唔記得我地為咗狙擊某★軒,玩分身之餘兼創埋分身團 ...
原來你覺得自己係人,sorry我真係唔知道

吹到11頁都係得7水同文兒返黎玩過1,2場

返到黎玩咁多場09都唔玩一場07 OP

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-28 02:49 發表

你梗係唔記得我地為咗狙擊某★軒,玩分身之餘兼創埋分身團 ...
因為湘約有我地團柱109走左過去先咁難打姐
三分天下邊到勁

台服菁英 ad carry

好多大佬上水
好滾動 :'(
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-28 10:12 發表

算吧啦你~你話07要好多技術~只係需要你開教學指點下教下人玩姐(eg$#3用法~注意事項~要對方用左$#3先魔水)

你估真係叫你收徒弟咩~
要教我都唔會係e度教啦,打字教不如開咪教,如果真係想學入rc即刻,我收唔收徒弟尼就唔多關你事既,成日講到自己好似好勁咁~sad睇唔到你有幾勁lol

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-28 11:47 發表
因為湘約有我地團柱109走左過去先咁難打姐
三分天下邊到勁
佢臨走嗰期啲反應差咗好多(好似12年中)
我立道完爆佢長宗。

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-28 11:18 發表
吹到11頁都係得7水同文兒返黎玩過1,2場

返到黎玩咁多場09都唔玩一場07 OP
潛咗一排,一玩返,超頹
開盾時機錯哂,隻王又俾人食埋,唔知自己做乜
兼夾三分一入場就被秒開,逼打45,幾X辛苦

猛咁討論07邊個勁- -不如組10個人玩番鋪友誼@@
純粹玩下 輸嬴唔重要...

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-28 17:34 發表
very nice,快去call fd挽

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2015-6-28 17:34 發表
版主CARRY我果隊

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-28 17:17 發表

佢臨走嗰期啲反應差咗好多(好似12年中)
我立道完爆佢長宗。
因為比翠皮ooxx 搞到反應慢哂

發新話題