發新話題

各位歸位吧

[Close]
引用:
原帖由 若火﹑ 於 2015-6-26 02:44 發表
你係靚技都唔識玩
其實神技係邊招,教下我等我下次挽場09留一留佢

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 14:17 發表
其實神技係邊招,教下我等我下次挽場09留一留佢
6神咩技都殺到人

台服菁英 ad carry

尨哥好執著07要用好多技術去玩~算吧啦~
家下07都死左一大半~想玩既人小之又小~你想玩咪玩~.~
我重申~u軍係玩09出身~如果想挑機~.~就黎09喇~而07夜夢先係表表姐
如果你有能力可以集齊原班人馬同你打場~我就預先恭喜你~.~你嬴到一場都偷笑

黎LOL 我同你打

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-26 22:28 發表
尨哥好執著07要用好多技術去玩~算吧啦~
家下07都死左一大半~想玩既人小之又小~你想玩咪玩~.~
我重申~u軍係玩09出身~如果想挑機~.~就黎09喇~而07夜夢先係表表姐
如果你有能力可以集齊原班人馬同你打場~我就預先恭喜你 ...
算把啦,當我挽07個時都還唔聽過你/你團的名字,你講到07技術唔多但又唔係勁,咁姐係??

樓主識唔識我?
夜夢緊係講5團柱

其實除左夜夢,一刀都好好打,佢地07真係55波
再早期d既帝國有冇人識?

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 00:17 發表
樓主識唔識我?
夜夢緊係講5團柱

當然識啦~火神op

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 00:17 發表
樓主識唔識我?
夜夢緊係講5團柱

街場實力 3打5比多啦
搞到一堆分身衝s1 s2入人場
唔係夜夢個團名已經唔洗旨意開波
最記得係狗衝去對面溫泉 平手防卷拉小寶入泉
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
樓主識唔識我?
夜夢緊係講5團柱

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-6-27 00:56 發表

街場實力 3打5比多啦
帝國?唔識喎,而我不知道...

btw,再之前既絕團先稱得上霸者,都n年前既事,嗰陣根本無對手

--------------------

經典
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=501173

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-6-27 00:56 發表

街場實力 3打5比多啦
成班痴漢 仲記得呢野

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-27 03:28 發表

btw,再之前既絕團先稱得上霸者,都n年前既事,嗰陣根本無對手

經典
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=501173 ...
5分鐘唔夠就走哂場
果斷掛機玩其他game

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2015-6-27 03:28 AM 發表

經典
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=501173 ...
我唔係問你,敗點水
你啲咁既質素既玩家,唔識好正常,睇返五團柱入面3個半都係前帝國

另外我唔覺得現夜夢差過絕團,當年的确係稱霸……ser1
Ser2仲有傲氣同回憶團,只係冇咩機會交手

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-6-27 16:44 發表

我唔係問你,敗點水
你啲咁既質素既玩家,唔識好正常,睇返五團柱入面3個半都係前帝國

另外我唔覺得現夜夢差過絕團,當年的确係稱霸……ser1
Ser2仲有傲氣同回憶團,只係冇咩機會交手 ...
我算唔算團柱

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-6-27 19:28 發表
我算唔算團柱
你係團處

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-26 23:12 發表
算把啦,當我挽07個時都還唔聽過你/你團的名字,你講到07技術唔多但又唔係勁,咁姐係??
不愧係神手尨~如果你講到咁多技術~不如開個教學出黎~比人學下野~唔係邊有神手出現
又或者收幾個徒弟~教人如何玩07~

發新話題