發新話題

各位歸位吧

[Close]
既然呢度九成人都係淨講唔玩, 我都想順便招下人玩怪物彈珠 (怕羞 )

講句公道話:
以我旁觀者身分所見, 依家07暫時無人勁得過樓主架喇.
講咁耐都係睇下有無D超級神手返黎挑戰下姐
(不過睇黎都無   如果介意自己個名既話大家都可以好似我咁開個分身去屠樓主 )

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 19:42 發表
既然呢度九成人都係淨講唔玩, 我都想順便招下人玩怪物彈珠 (怕羞 )

講句公道話:
(不過睇黎都無    ...
哈~我都覺得佢好神嫁~佢講左咁耐~.~都冇答到我點解佢話07咁好玩~反而冇乜人玩呢~
係咪因為要太有技術去玩~所以d人放棄去玩09抽技呢
我就唔怕打~我唔怕輸~只係懶得去玩07~老實講我唸佢都未必係勁喇~.~我又冇隊友可以玩~.~拍街場又廢事~

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 19:42 發表

講句公道話:
(不過睇黎都無    ...
怪物彈珠?加好友未

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-30 21:20 發表

哈~我都覺得佢好神嫁~佢講左咁耐~.~都冇答到我點解佢話07咁好玩~反而冇乜人玩呢~
係咪因為要太有技術去玩~所以d人放棄去玩09抽技呢
E位人兄好似真係有D問題咁,我覺得好挽,人人就會覺得好挽?哇,咁我咪變左明星???咁有影響力我都唔知,多謝你話我知。

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-30 21:22 發表
E位人兄好似真係有D問題咁,我覺得好挽,人人就會覺得好挽?哇,咁我咪變左明星???咁有影響力我都唔知,多謝你話我知。
你咪有d做作feel~.~同人講好好玩~等人入黎玩姐你都係想~唔係講黎做咩~~係咪先
如果你有影響力~早就比夜夢打到殘~仲有機會係到廢up咩~

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-30 21:24 發表

你咪有d做作feel~.~同人講好好玩~等人入黎玩姐你都係想~唔係講黎做咩~~係咪先
咁你明仲問點解咁好挽冇人挽?哇你真係神級問題!!小弟佩服你五體投地有d野你唔知,就冇以為自己乜都知先得嫁?我都已經表明同夜夢打過當然最後輸左~

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-6-30 21:20 發表
怪物彈珠?加好友未
留意到重點

樓主打輸係因為搵唔到5個樓主實力既人同隊 :hug::hug:

引用:
原帖由 好似有D料 於 2015-6-30 23:47 發表

留意到重點

樓主打輸係因為搵唔到5個樓主實力既人同隊 :hug::hug:
傻既,本身我實力都唔強~我搵到一個可以夾到我的神手,可惜現在潛水

引用:
原帖由 乂尨乂 於 2015-7-1 00:49 發表
傻既,本身我實力都唔強~我搵到一個可以夾到我的神手,可惜現在潛水
我嗎我嗎?

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2015-7-1 12:13 發表
我嗎我嗎?
係呀係呀

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2015-6-30 21:24 發表

唔好嘗試理解夜夢既諗法...
((爆料MODE:係好耐好耐之前,夜夢有5-6個無聊人開左個分身團(叫住A先),分身d名都係差不多.
之後狗衝返入自己團友(叫住B先)既場,結果贏左出返黎.
B果班人就係SKYPE定RC大叫 喂有班分身好勁阿喂.
A果班就笑而不語
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-7-1 22:21 發表

((爆料MODE:係好耐好耐之前,夜夢有5-6個無聊人開左個分身團(叫住A先),分身d名都係差不多.
B果班人就係SKYPE定RC大叫 喂有班分身好勁 ...
這經驗以前成日做

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-7-1 22:21 發表

我係b既其中1個
跟住吹雞搵幫手
點知係a 玩野:L

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2015-7-1 10:21 PM 發表

利申; 我係團長 ALT+S
我代號係F

點只5-6個,最後有10幾個

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2015-7-1 23:40 發表

利申; 我係團長 ALT+S
我代號係F

點只5-6個,最後有10幾個
我代號係T
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

發新話題