發新話題

新 手 對 抗 模 式 全 方 位 分 析

[Close]
其實好多錯
涅塵洛空

引用:
原帖由 katat1 於 2015-2-1 18:09 發表
真詳細的教學....點解燃燒彈叫[土製]
但好多伏位
誤導新手
涅塵洛空

引用:
原帖由 katat1 於 2015-2-3 12:13 發表
幫作者更正....

燃燒瓶=燃燒彈
土製炸彈=土製炸彈(沒改變叫法..)

為一一的錯誤地方'_>'
d打法打高手一定含
涅塵洛空

引用:
原帖由 aadf01200 於 2015-2-4 21:38 發表
我得,最主要小心唔好比人雙控/三控..
單控嘅3把槍可以救..個個都反應快嘅人通常未扣血就救倒...
雙控..解如你1救1,火力比較細,你唔係1野爆佢頭嘅,最少都會扣D血..當然2人救1個再3人救1個都得...但其中1個唔多唔小都 ...
同意但見過2散1sniper1ak高火力狗沖陣高對贏
涅塵洛空

引用:
原帖由 jhgkhjgjhug 於 2015-2-5 16:08 發表
《原來跑都可以咁好玩・陣》
4人貼身全部重散近戰狗沖都ok
不過最好有咪同埋最好係friend
唔好smg哂就ok怕rj
涅塵洛空

引用:
原帖由 aadf01200 於 2015-2-7 22:17 發表
我覺得有好多人打對抗,由其係做特感...好多人都唔會留命..!高對或者冇咩所謂..因為傷高~
但其實好多時候留命都唔錯..由其係第1波攻擊後!有好多時候第1波出嘅特感例如HUNTER,JACKER,BOMMER,你做口水!咁BOMMER炸倒2個 ...
但多數人都追殺口水吧兩槍ko
涅塵洛空

引用:
原帖由 chankwing2 於 2015-2-8 18:16 發表
呢幾日玩44街場有時真的很無奈,
成日見到D新仔開咪亂指揮。
其實老手過招做屍做人大家有咩招數都基本心裡有數,
呢個遊戲做人唔存在任何玩法可以完全封位,
如果有根本就唔洗玩,
同步率出黎之後比既就係個人技術,
所以開咪 ...
的確太多人亂教不過如果老手对決4人用咪交流效過更佳
涅塵洛空

引用:
原帖由 aadf01200 於 2015-2-25 09:40 發表
其實我有個問題想問。。。因為冇人會咁做,所以問下會唔會成功!
大雨第二關電梯果度,如果D人企哂係近電梯果隻角,而你地分別有口水獨臂舌頭同JACKEY,舌頭就電梯正對面。臂就係佢地前面果個牆後面準備,而口水一野整開佢地,JACK ...
不高老手聽聲勁
涅塵洛空

引用:
原帖由 aadf01200 於 2015-3-3 00:26 發表
呢幾日打對抗,發現真係太多白痴。。。例如D特感快數完,但有條友無啦啦係後面好遠唔知搞咩春,搞到要我退!果然我未行到去佢就比人控左。。需然救倒,但佢扣左唔小血,又搞到成隊本身再行前小小就安全,變左要係D窄位同人打。。
...
pm wtsapp dse完玩
涅塵洛空

發新話題