17 12
發新話題

[更新]Left 4 Dead 2 Autoupdate+Multilanguage (自動更新+多國語言版)

[Close]

[更新]Left 4 Dead 2 Autoupdate+Multilanguage (自動更新+多國語言版)

正版版本:開心版版本: -
Version 2.1.3.9 (left4dead2)
Network Version 2.0.4.2
Exe build: 17:55:57 Feb  3 2015 (5764) (550)

遊戲更新:

版皆可連線:connect hk.servehttp.com:27016 (可加入我的最愛)
房名:HK TOY GAMING
開放時間:不定時 (原因:家庭機)

RC語音群ID:906705

推薦下載原因:
因為有很多朋友沒有正版遊戲,而想玩Left 4 Dead 2
又不想用錢買正版,請這裡下載。
加上Strogino CS Portal這個組織有不同的SteamGame都有自動更新功能
可以找到正盜版伺服器:victory:

L4D2 自動更新 (與正版同步)
https://drive.google.com/file/d/0BwqZMepc_pHyZVZkb1hNOTlsU0k/

Download New Maps:http://goo.gl/JuN8kY.
將vpk檔案,放在 left4dead2\addonsSteam\SteamApps\common\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons
.只能在HK TOY GAMING上使用
======主程式安裝 :
使用者名稱 = 玩家名稱 (組織不用打)
想換名入L4D2個files有個程式:UltimateNameChanger
======
其他信息:
如果有Vlan版主或修改程式人員
請修改此程式的Bug
已知的Bug
完全離開遊戲,設定選項不能儲存

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你依家起到宣傳SERVER定係放個UPDATE上黎呢?

D-1)禁止發佈下列檔案或內容
非vLan官方主程式、更新檔
任何Bug、外掛討論或發佈、影響遊戲公平性內容
初犯 - 扣分處理,直接刪帖及禁言三天

兩樣唔得?
=========================
我無發怖任何Bug / 外掛!!
如果影響遊戲公平咁Vlan咪要結束營運?

初犯 - 扣分處理,直接刪帖及禁言三天

就算要扣我都無所謂
有邊個唔想同朋友正版朋友玩? 答案系"無"

引用:
原帖由 Man文. 於 2014-12-27 17:49 發表

兩樣唔得?
我無發怖任何Bug / 外掛!!
如果影響遊戲公平咁Vlan咪要結束營運?
================ ...
咪CUT走一段又話自己冇做啦
人地而家話緊你放"非vLan官方主程式、更新檔"呀
Laputa群主

D-1)禁止發佈下列檔案或內容
非vLan官方主程式、更新檔

我系發怖非vLan官方主程式、更新檔
咁你叫版主刪除貼文,無Vlan又點?
仲有其他平台玩!

吾好講到好似自己好偉大..
好似得你自己一個會有其他平台..
你吾中意玩VLAN咪吾好上黎..
上到VLAN就好似大佬咁大晒又串
有冇人會多謝你? 答案冇囉

佢個POST有犯規一早被人封左啦,仲會係到?

引用:
原帖由 zzz33369369 於 2014-12-31 13:43 發表
佢個POST有犯規一早被人封左啦,仲會係到?
依度無版主是常識吧

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2014-12-30 19:37 發表
吾好講到好似自己好偉大..
好似得你自己一個會有其他平台..
你吾中意玩VLAN咪吾好上黎..
上到VLAN就好似大佬咁大晒又串
有冇人會多謝你? 答案冇囉
我唔覺自己好偉大喎!
你認為我似大佬咁講聲"多謝哂"咁比面
無話邊個系大佬邊個大唔大哂,我無串講事實姐
邊個話我唔中意玩Vlan呀?工作忙到痴肺!唔似你咁日日蹲系屋企玩Vlan

就算無人多謝我都唔緊要,下載得開心玩得開心就得喇!

開心你個頭,樓主

邊個講vlan 的 l4d2 唔可以同 正版連線呀

唔該你睇多D 呢到既規則啦

種有呀,你自己要發就去第二邊發,果到無人阻你

樓主2137版
VLAN2135版

唔同版本見唔到D SER
加上人地整果個L4D2唔知會唔會有毒....DL左中招就真係開心版囉~~
VLAN版起碼有專人驗過冇事先放出黎....
樓主真係有點靠害~~~

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2015-1-7 02:33 發表
樓主2137版
VLAN2135版

加上人地整果個L4D2唔知會唔會有毒....DL左中招就真係開心版囉~~
樓主真係有點靠害~~~ ...
一早入正版,咩事都冇。

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

引用:
原帖由 katat1 於 2015-1-5 16:07 發表
開心你個頭,樓主
邊個講vlan 的 l4d2 唔可以同 正版連線呀
唔該你睇多D 呢到既規則啦
種有呀,你自己要發就去第二邊發,果到無人阻你
要正版降版會唔會麻煩左啲呢?
咁我開Ser或者有朋友開Ser,咁咪要連伺服器個版本都要降到舊版囉??
咁有發言自由!我中意發放去邊就去邊,咁呢到都無人阻我嫁!
就算要投訴請repost
引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2015-1-7 02:33 發表
樓主2137版
VLAN2135版

樓主真係有點靠害~~~ ...
有咩破解遊戲 / 盜版遊戲無毒呀?
就算有病毒,你地有防毒都有大機會check唔到 (
除左Liunx系統玩家)
因為有啲病毒完全隱藏。

咁大家都有自己既判斷能力,都會諗下應唔應該下載...

引用:
原帖由 deangelx 於 2015-1-7 12:46 發表

一早入正版,咩事都冇。
我是正版~一早已入

17 12
發新話題