發新話題

好耐無玩l4d,呢幾日先開始玩返,發現好多野都唔同曬

[Close]

好耐無玩l4d,呢幾日先開始玩返,發現好多野都唔同曬

大大話話都有3年無玩過l4d,前幾日先玩返,唔知點解好想開post抒發下~

記得以前玩l4d好似coop02係對抗ser,加上夜晚比較多人玩,成日入唔到場,以前成日去占士哥同
多尻魚個場,多數玩對抗,諗住而家玩返,會見返以前一齊玩開既玩家,點知全部都係新面孔,可能
大部分都已經無玩。。。dicky,SHING,69,柒頭皮,小可愛,suki,橙皮,daniel360,L,陽一,HONG康,漣,拿殊仔,
kenneth...淨係記得呢d玩家,其他唔記得~

裝左幾次game,搞左一大輪先入到場,可以正常玩,唔知點解而家好少對抗場? 以前好似係對抗場多過coop,
同埋有d 場好多插件,剛剛玩左幾日,發覺整體水準好似無以前咁高?,不過我都玩得唔勁,唔好問我id
係咩,btw,以前d對抗神手去曬邊?

以上純粹想抒發下

占士哥場

引用:
原帖由 冷闕月 於 2014-8-23 13:02 發表
占士哥場
果陣佢個場好似係24小時都開住,入親game都見到

占士哥場
個D人已經走哂..E+4V4無人玩
好懷念個時開咪玩對抗GE日子

引用:
原帖由 Yiuling 於 2014-8-23 20:59 發表
占士哥場
個D人已經走哂..E+4V4無人玩
好懷念個時開咪玩對抗GE日子
果陣我入過占士既M群,入面成百人,晚晚都開咪玩,氣氛一流

引用:
原帖由 Goldust 於 2014-8-30 14:36 發表

果陣我入過占士既M群,入面成百人,晚晚都開咪玩,氣氛一流
邊有成百人?

利申:占士哥M群前管理員之一

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-8-30 16:53 發表

邊有成百人?

利申:占士哥M群前管理員之一
係咩?可能我記錯左,ha ha

發新話題