發新話題

求高手幫下我睇下lag機既原因~_~

[Close]

求高手幫下我睇下lag機既原因~_~

【睇過好似冇話吾比問硬件d野,所以本帖如有違規盡量話我知 我會改善
我就...玩左吾夠1星期啦...見咩場多人就入去試下玩.....前輩們多多指教

(補充:應該話我一多屍就會畫面疾下疾下  d屍係呢個位 突然彈去另一個位咁 但我l4d2視角移動吾疾同遊戲之外既野好順好正常
d野彈黎彈去 搞到我有時救吾人 反而自己死埋~_~)
-------------------------------------------------------------
問題:我多人聯機吾知點解一多屍就會疾下疾下  , 單機就冇問題 , 求高手解說一下我邊到出問題,需要改善?

cpu:i5-3470
底板h77m-d3h
顯示卡 gtx650-ti
8GB RAM
香港寬頻  光纖100.0Mbps

回復 2# 的帖子

我係香港寬頻,應該都可以~_~...

回復 7# 的帖子

應該話 我一多屍就會畫面疾下疾下  d屍係呢個位 突然彈去另一個位咁  但我l4d2視角移動吾疾同遊戲之外既野好順好正常~_~

我見其他人好似冇咩問題 ping幾乎都係20以下 場主果d吾lag

d野彈黎彈去 搞到我有時救吾人 反而自己死埋~_~

回復 14# 的帖子

回13,14樓,其他有回復既人

我後期發現左個路由器壞左  e+換左又吾會咁lu  
吾知係吾係我轉左 效果最低既問題  
(但我e+試下轉番全最高都吾會以前咁  好似係路由器問題 哈xD)

thx 各位a_ab
[回話死圖果樓:cpu:

i5-3470]

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2014-9-4 22:16 發表
開左垂直同步?
不如你將你既設定post出泥俾大家睇下?

呢個設定e+玩 30人以上都吾lag

發新話題