16 12
發新話題

下載

[Close]

下載

有冇d冇咁煩 下載 解壓就挽得既安裝方法

回復 1# 的帖子

呢個世界冇免費的午餐         

引用:
原帖由 恨死 於 2014-8-2 15:41 發表
呢個世界冇免費的午餐         
有冇D特別簡單 易明的

回復 3# 的帖子

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
用BitComet去下載主程式
(關閉防毒軟件後安裝或下載)
http://cn.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet_x86_setup.exe
跟住解壓佢...裝果陣路徑唔好有中文
最後桌面有個捷徑 (right kick佢>內容>目標>
X:\xxxxxxx\xxxxxxxx\left4dead2.exe空白鍵-steam -novid
最後加上-steam -novid (隔左個空格先打-steam -novid)
開唔到再係度留言 加圖~

下載完個bit 之後按這個下載?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# 的帖子

對的             

如何提昇上傳速度

回復 7# 的帖子

上傳d 圖?                          

引用:
原帖由 恨死 於 2014-8-2 20:03 發表
上傳d 圖?                          
去到步驟8

仲有17串 挽唔挽到...
挽唔到都冇所謂...我可以用電視挽= +"

我用電視望過幾眼,入邊英文黎,,,唔係唔識但想轉用中文,,係入邊set定出邊?

洗咩跟佢d steps- -就咁裝好曬跟我steps就ok
轉中文果個教學有得down ga 係所有steps下面ge
你裝好曬轉埋中文先 入唔到再講喇 我裝果陣都唔洗睇佢d steps

引用:
原帖由 恨死 於 2014-8-2 22:33 發表
洗咩跟佢d steps- -就咁裝好曬跟我steps就ok
轉中文果個教學有得down ga 係所有steps下面ge
你裝好曬轉埋中文先 入唔到再講喇 我裝果陣都唔洗睇佢d steps
DOWN 左放係邊我放係度好似唔得

down左中文果個野知後 禁兩野執行佢就ok

引用:
原帖由 恨死 於 2014-8-2 23:23 發表
down左中文果個野知後 禁兩野執行佢就ok
ko了
最後點樣開場 我係網吧開場係有個野比我簡
例如c2m1 黑色嘉年華弟一章
我想挽4fd打章節

16 12
發新話題