發新話題

[討論] IPVE vLan 信長盃八 決賽日安排

[Close]

IPVE vLan 信長盃八 決賽日安排

已報名的隊伍,(排名不分先後)

[ 戰神X5 ]
[ 團名不重要 ]
[ STARS HIPS'' ]
[ 流星花園 ]
[ 雙總守大本 ]
[ 風信子 ]
[ 脫毒成功者 ]
[ 別天神 ]
[ DARE ]
[ 花花世界花英雄 ]
[ 恨-HATE 之 背水一戰 ]
[ V.GC ]

截止報名 , 已有 12 隊隊伍報名.

比賽日期 :
02/08/2014  星期六  早上10:30 進行.上半 淘汰賽     
02/08/2014  星期六  下午03:30 進行.下半 淘汰賽
參生八強 為止.

比賽日期 :
03/08/2014  星期日 早上10:30 進行 八強賽
參生四強 為止.

決賽日期 :
09/08/2014  星期六 早上10:30 進行 總決賽  

[ 流星花園 ]
[ 花花世界花英雄 ]
[ 戰神X5 ]
[ 風信子 ]

當日現場抽籤,  參生冠軍 為止.

隊伍抽籤 03/08/2014 公佈
03/08/2014  星期日  早上10:30 進行.上半 八晉四強賽   

[ V.GC ]  VS  [ 風信子 ]

[ 花花世界花英雄 ]  VS  [ DARE ]

03/08/2014  星期日  下午03:30 進行.下半 八晉四強賽

[ 流星花園  ]  VS  [ 恨-HATE 之 背水一戰 ]

[ 別天神 ] VS  [ 戰神X5 ]

隊伍抽籤 29/07/2014 公佈
02/08/2014  星期六  早上10:30 進行.上半 淘汰賽     

[ 雙總守大本 ]  VS [ 風信子 ]  
[ DARE ]  VS [ STARS HIPS ]
[ 別天神  ]  VS [ 流星花園 ]

02/08/2014  星期六  下午03:30 進行.下半 淘汰賽

[ 脫毒成功者 ]  VS [ V.GC ]
[ 戰神X5 ]  VS [ 恨-HATE 之 背水一戰 ]
[ 花花世界花英雄 ]  VS [ 團名不重要  ]

比賽制度:
1.所有賽事需要現場,由我本人與工作人員 監督下進行.
2.自費網吧參與比賽
3.若發現任何開外掛,代打,等等作弊行為,會被取消比賽資格.
4.淘汰賽打2場,如 1:1, 完場時間快者晉級
5.八強 / 四強決賽打3盤2勝.

特別註明:
因比賽隊伍不足,會考慮加入復活機制

比賽獎勵:
第一名 : 現金獎 2000 HKD + 冠軍獎盃
第二名 : 現金獎 1000 HKD
第三名 : 現金獎 500   HKD

第四名 : 網吧鐘數 420 x 5

編輯中............................
足夠一直收藏 -

快快快
公道自在人心

我第一個睇
Friendship Never Ends

留位

小飛豬你edit個題目定係個內容 =.=
足夠一直收藏 -

留位

又可以泥睇比賽lo

我過黎做啦啦隊先

信8都好多隊

姐係 8月2 打完上下午 仲有夜晚 復2隊打埋 8>4 =.= ?唔係點生4強

花生花生

引用:
原帖由 阿強賣隊友 於 2014-7-28 00:49 發表
姐係 8月2 打完上下午 仲有夜晚 復2隊打埋 8>4 =.= ?唔係點生4強
到時我會同團隊隊長們,商討.

有最新的按排會在帖內說明..

我聽日黎交FORM OK?

如果交埋幾好@@ 岩岩好12隊...如果尼齊

發新話題