發新話題

點解好地地vlan盃, 會係4v4而唔係9v9?

[Close]

回復 15# 的帖子

你冇病呀..............有病去睇醫生啦!!!
如果唔係傷心你媽媽呀!!!
幫我問候你媽媽啦..................唔該!

回復 16# 的帖子

你說果位還真係有病痛症

sor 唔小心講中左你

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2014-8-1 04:22 AM 發表
你冇病呀..............有病去睇醫生啦!!!
如果唔係傷心你媽媽呀!!!
幫我問候你媽媽啦..................唔該!
輸打贏要, 講中你黑暗點就問候人地屋企?
最大問題既係人地口中所講既無品場主係針對4v4
閣下竟然不打自招?
難道現時vlan人的人品淪落到這樣嗎?

係喎, 講溜左句
                                             9v9萬歲~!
差d唔記得左對住d專制/軍國主義既人係要講d擦鞋說話
免得畀人河蟹

一入場就!buy !rpg !teams
btw鼓吹人玩4v4 點解開場教學教人開多人場唔係開高對?

第一次出水 :  現實比人玩 要靠遊戲**不良詞語**人老母

以前既多人場真係幾好
純粹係人數多左,有D可以轉特感同埋飛
而家又改槍,又改子彈,改特感,救人又快,又轉彎咁
搞到隻GAME失哂平衡,以前做TANK就掉下石
而家無車打既,要去執槍...咁搞鬼

引用:
原帖由 dImEnSiOnAl 於 2014-8-1 22:02 發表

輸打贏要, 講中你黑暗點就問候人地屋企?
最大問題既係人地口中所講既無品場主係針對4v4
閣下竟然不打自招?
難道現時vlan人的人品淪落到這樣嗎?

係喎, 講溜左句
                                             9v ...
而家d玩家係低質左好多 個個都玩唔起
拿 我冇針對某人黎講架 唔好又自動走出黎自爆喇
係喎, 講溜左句
                                             9v9萬歲~!
差d唔記得左對住d專制/軍國主義既人係要講d擦鞋說話
免得畀人河蟹

回復 23# 的帖子

贊同,以前D新手會受教,但E+個D,一係唔聽,一係罵返你.
BTW,我覺得4v4個難度係高過9v9.9v9比我個感覺係單方面虐殺.
ps:我二個都有玩過

引用:
原帖由 leungyy 於 2014-8-3 13:14 發表
贊同,以前D新手會受教,但E+個D,一係唔聽,一係罵返你.
BTW,我覺得4v4個難度係高過9v9.9v9比我個感覺係單方面虐殺.
ps:我二個都有玩過
不能同意更多

坦白講, 9v9的對抗真係好on 99,
藥包唔夠, 怪就太多, 破壞左遊戲個平衡

回復 26# 的帖子

藥包唔夠?唔緊要 你入1次某個9v9 開下箱 冇喇喇有好多pills 食極都有..
見到tank? 冇問題開下箱 扔極d汽油彈都仲有得拎~~~咁tank應該要整可以飛天避火

回復 24# 的帖子

鬧翻你佔99% 某d場新手係101%鬧翻你 仲覺得自己好勁咁~~~以為charger轉到灣撞人落街/海 boomer拍死人 tank渣流彈射人(1槍訓1個) 好high架 awp1槍射邊度都可以秒1個
就已經當正自己神手 見你神少少當你外掛 踢埋你~~~

回復 28# 的帖子

我就較少試過比人鬧翻轉頭,但多數都係唔聽.

引用:
原帖由 piouytre 於 2014-8-3 17:46 發表
坦白講, 9v9的對抗真係好on 99,
藥包唔夠, 怪就太多, 破壞左遊戲個平衡
認同,廢場一個

發新話題