發新話題

[轉載] L4D2潮文版 (純粹搞笑,不喜勿插)

[Close]

[轉載] L4D2潮文版 (純粹搞笑,不喜勿插)

點解好地地一個ser,19幾個場......得一個係44??(仲要係包對)

點解好地地一個44,要等成個鐘都入唔齊人??(齊左...玩一關走埸走x左一半)

點解好地地一個l4d,會有升level o既 rpg.......做咩呀,想將隻 jockey 訓練到 tank 咁大隻呀??!!

點解好地地一隻char,會有6000血......咁我苦練秒char 為咩呀??

點解好地地一個vs埸,可以有10隻char 衝埋黎.......我真係嚇到x都縮!!!

點解好地地一隻神tank,會有1x000-30000血不等,轉手仲會回血添,計2轉+ai tank,我地要平均打6萬血o既 tank,
即係44 入面o既10隻tank,係10隻tank 呀!!!!...如果關關出tank,咁咪要打50隻 tank???!!!

我寧願俾神手sm我,俾神人隊友拖累我,俾神tank打車車死我......
我都唔想俾隻神char 撞車車down我,我亦唔想俾神joc cap完之後跳彈床咁x樣彈住落街呀!!!!!

點解好地地d插件,可以神到好似創造左l4d另一種玩法出黎咁,不如研製下boomer如何高撲 / witch 如何投石等插件,
我諗到時唔係我地睇外國人玩l4d幾神睇到目瞪口呆....而係d外國人睇我地香港人自創如何玩l4d睇到目瞪口呆,
香港不愧為創意之都...... i love hk

(此文純粹灰諧下,並冇惡意,謝謝 )

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-26 12:21 發表
喂喂

RPG同對抗一樣講求技術呀

RPG唔係你講隨便去送死就得

你試下去法仔個SER 玩玩 玩他個變態SER 就知 你點玩下去

我可以話比你聽

RPG都可以秒char

我唔信RPG 攻擊力點滿後 唔會一刀砍死隻 RPG版的char ...
此文純粹灰諧下,並冇惡意,謝謝

引用:
原帖由 4168491 於 2014-7-27 16:09 發表

之所以vlan l4d咪變到今時今日咁囉

我的確會同意有堆人會玩厭左想整d新野出黎玩
但整rpg? 有咩意思? 直接玩lol 信長唔好?
整cs模式仲好笑
咁多隻cs, cs1.6, cs:s, cs:cz, cs:go唔玩, 死都要整落l4d到玩
定係自 ...
我諗對44仲有希望既人同你有共鳴,包括我
一句到尾 VLAN已死

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-7-29 13:51 發表
潮文作者 多數都係比插件玩家/AI屠 先出呢篇"搞笑"潮文啦
睇黎你都有D心得WO 分享下啦

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-8-3 15:56 發表

心得就無喇

只係睇到某d玩家無得玩自己想玩既模式 係到怨其他插件場主搶佢地玩家姐
邊D玩家指明啦

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-8-3 21:03 發表

明留一線意思嗎

明就心照啦
好冇意思囉唔明WO

發新話題