28 12
發新話題

[轉載] L4D2潮文版 (純粹搞笑,不喜勿插)

[Close]
引用:
原帖由 KIRAFREEDOM12 於 2014-7-27 22:35 發表
小弟無知
有幾多插件係香港整
一路都唔太想出聲,係因為覺得呢D爭論係沒完沒了

但見你問呢句,我就答我知既野(名我唔開啦,自己去搵下)

其資深既大大o係度最少都發佈過2個插件:飛刀同電擊器回血

另外聽說某RPG ser同一個coop2既戰役ser都有自己寫/改插件

最後係本人既伺服,冇改:自行修改:全自行編寫比例大約係2:3:5

如果論sourcepwan資歷,我應該係我成篇回覆所提到人仕裡面最淺資歷o個個

--------------------------------------------------------

就如~煙嵐客〃大大既意思:每個人都有唔同既喜好(有錯請指正)

各場主開場都係因為佢地既喜好,有玩家鍾意玩既都係因為佢地既喜好

既然係咁,如果某D人唔鍾意而家server list出現既server既玩法既話

真係可以自己去開個場,搵班志同道合既人玩

主導權o係玩家手上的,冇其他人迫到的…

Laputa群主

回復 16# 的帖子

柏斯同我講左差唔多的野

潮文作者 多數都係比插件玩家/AI屠 先出呢篇"搞笑"潮文啦

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-7-29 13:51 發表
潮文作者 多數都係比插件玩家/AI屠 先出呢篇"搞笑"潮文啦
睇黎你都有D心得WO 分享下啦

引用:
原帖由 柏斯 於 28/7/2014 12:25 PM 發表

一路都唔太想出聲,係因為覺得呢D爭論係沒完沒了

但見你問呢句,我就答我知既野(名我唔開啦,自己去搵下)

其資深既大大o係度最少都發佈過2個插件:飛刀同電擊器回血

另外聽說某RPG ser同一個coop2既戰役ser都有自己寫/ ...
哇..乜連柏斯講到自己sourcepwan資歷咁低淺丫...

如果你咁講...難聽講句我絕對係班門弄斧....

我都想答一答佢既問題...
有幾多插件係香港整?

其實VLAN有些少場主都有接觸及研究過寫插件或改插件

但大部份都唔會公開成果...包括我自己在內(公開過1次?..唔記得

不過幾多個插件
係香港整我真係答你唔到....

但有幾多個人識整...我估計最少都有15個以上

引用:
原帖由 魔女鈴 於 2014-7-31 09:39 發表

哇..乜連柏斯講到自己sourcepwan資歷咁低淺丫...

如果你咁講...難聽講句我絕對係班門弄斧....

我都想答一答佢既問題...有幾多插件係香港整?

其實VLAN有些少場主都有接觸及研究過寫插件或改插件

但大部份 ...
我sourcepawn資歷 = 我個場既歷史 (<2年)

點都唔夠其他3,4年既場主勁

而且我D插件都只係用簡單既logic,連gamedata都未掂過

所以其他人要寫返出黎其實唔太難,只係時間問題

所以我真係算係資歷低淺咖
Laputa群主

回復 21# 的帖子

我連一年都未有

自從在2121以下版本開過RPG後沒再開,又改轉插件場後又沒再繼續開

原因多插件搞<----轉了去正版玩>_>

rpg自己修改自己的資料 1級  =  血量至智力 99999

技能都給窩改到 99999 只有一樣是 999.......(特別是工程師的衙星炮- -.....)

因為自己係場主沒理由 把等級改到超高呀

引用:
原帖由 贏有幾難 於 2014-7-29 14:35 發表

睇黎你都有D心得WO 分享下啦
心得就無喇

只係睇到某d玩家無得玩自己想玩既模式 係到怨其他插件場主搶佢地玩家姐

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-8-3 15:56 發表

心得就無喇

只係睇到某d玩家無得玩自己想玩既模式 係到怨其他插件場主搶佢地玩家姐
邊D玩家指明啦

引用:
原帖由 贏有幾難 於 2014-8-3 16:43 發表

邊D玩家指明啦
明留一線意思嗎

明就心照啦

引用:
原帖由 ╭絕〞 於 2014-8-3 21:03 發表

明留一線意思嗎

明就心照啦
好冇意思囉唔明WO

引用: