28 12
發新話題

[轉載] L4D2潮文版 (純粹搞笑,不喜勿插)

[Close]

[轉載] L4D2潮文版 (純粹搞笑,不喜勿插)

點解好地地一個ser,19幾個場......得一個係44??(仲要係包對)

點解好地地一個44,要等成個鐘都入唔齊人??(齊左...玩一關走埸走x左一半)

點解好地地一個l4d,會有升level o既 rpg.......做咩呀,想將隻 jockey 訓練到 tank 咁大隻呀??!!

點解好地地一隻char,會有6000血......咁我苦練秒char 為咩呀??

點解好地地一個vs埸,可以有10隻char 衝埋黎.......我真係嚇到x都縮!!!

點解好地地一隻神tank,會有1x000-30000血不等,轉手仲會回血添,計2轉+ai tank,我地要平均打6萬血o既 tank,
即係44 入面o既10隻tank,係10隻tank 呀!!!!...如果關關出tank,咁咪要打50隻 tank???!!!

我寧願俾神手sm我,俾神人隊友拖累我,俾神tank打車車死我......
我都唔想俾隻神char 撞車車down我,我亦唔想俾神joc cap完之後跳彈床咁x樣彈住落街呀!!!!!

點解好地地d插件,可以神到好似創造左l4d另一種玩法出黎咁,不如研製下boomer如何高撲 / witch 如何投石等插件,
我諗到時唔係我地睇外國人玩l4d幾神睇到目瞪口呆....而係d外國人睇我地香港人自創如何玩l4d睇到目瞪口呆,
香港不愧為創意之都...... i love hk

(此文純粹灰諧下,並冇惡意,謝謝 )

講出左我o既心聲

喂喂

RPG同對抗一樣講求技術呀

RPG唔係你講隨便去送死就得

你試下去法仔個SER 玩玩 玩他個變態SER 就知 你點玩下去

我可以話比你聽

RPG都可以秒char

我唔信RPG 攻擊力點滿後 唔會一刀砍死隻 RPG版的char

RPG TANK 多達十萬血.... 不少於 8萬血

入正題

少於8萬血以下果D

真心祝福你入左 戰役場/有插件的對抗場

有插件的對抗場 多數隻 char 係識轉彎/唔識轉彎 隻jocker 成日彈來彈來,雖然很少見到有人把人們 騎下樓

TANK 30000血係因為多人對抗場(多過4人)

隻TANK被幾個人拿著近武+著火後被人砍 血隨間都沒了(youtube有說 4個人拿警棍 8000血TANK(無插件) 4人每一下砍一下 立即血 掉哂了)

樓主真有才, 作得幾正
L4d2 Cyrus

金盆洗手
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-26 12:21 發表
喂喂

RPG同對抗一樣講求技術呀

RPG唔係你講隨便去送死就得

你試下去法仔個SER 玩玩 玩他個變態SER 就知 你點玩下去

我可以話比你聽

RPG都可以秒char

我唔信RPG 攻擊力點滿後 唔會一刀砍死隻 RPG版的char ...
此文純粹灰諧下,並冇惡意,謝謝

[轉載]
問咁多點解咪同你個TOPIC一樣
純粹搞笑,不喜勿插
鍾意咪玩   唔鍾意咪唔好玩
4V4包對   咁唔滿意咪唔好入
自己開丸對
等成個鐘都無未齊人  唔滿意咪唔好等
一隻L4D出左幾多年?
普普通通一隻GAME對住果幾張圖  做同一樣既野
會厭去整新野玩有幾出奇
點解4V4無人玩而RPG同插件場會有人玩
LOL仲遲過L4D出    都會出其他新模式(據點,ARAM,鏡像,夢魘)
只係比人多個選擇,而玩家決定玩邊樣,係玩家自己控制
都係果句,鍾意就玩,唔鍾意咪轉GAME

從幾年前起  哩度既L4D 已經是這樣了

有野玩就玩,就是這樣

好過只同自己玩

引用:
原帖由 24936343 於 2014-7-26 09:22 PM 發表
[轉載]
問咁多點解咪同你個TOPIC一樣
純粹搞笑,不喜勿插
鍾意咪玩   唔鍾意咪唔好玩
4V4包對   咁唔滿意咪唔好入
自己開丸對
等成個鐘都無未齊人  唔滿意咪唔好等
一隻L4D出左幾多年?
普普通通一隻GAME對住果幾張圖  ...
之所以vlan l4d咪變到今時今日咁囉

我的確會同意有堆人會玩厭左想整d新野出黎玩
但整rpg? 有咩意思? 直接玩lol 信長唔好?
整cs模式仲好笑
咁多隻cs, cs1.6, cs:s, cs:cz, cs:go唔玩, 死都要整落l4d到玩
定係自已玩csgo但未夠班又驚比人鬧所以唔敢玩呀?
不過咁又係既, 成世做Silve Elite又真係幾慘慘豬
還是覺得作者可以將cs整合到l4d好叻?
咁我係到答你, 真係好叻叻呀
學樓主玩齋, 不愧為創意之都

仲有答番閣下一句, 4v4根本可以變化多端, 而係睇你肯唔肯去變通 (cs都係)
覺得普普通通一隻game黎黎去去都係果幾張圖而覺得悶
係因為啲人輸左就算, 根本唔會諗下原因, 唔會去變, 去改
淨係識一味痳恕自已死左, 之後又話隻game悶啦
既然係咁既, 我都係勸喻vlan人去玩番9v9算啦

引用:
原帖由 4168491 於 2014-7-27 16:09 發表

整cs模式仲好笑
咁多隻cs, cs1.6, cs:s, cs:cz, cs:go唔玩, 死都要整落l4d到玩
定係自 ...
成段野你見到有指明過4v4唔可以變化多端 ?
又係打晒一堆問號
玩家鍾意玩咩係自己決定,無人控制到
又係道不停幻想人地唔玩既原因,去踩低其他模式玩家去抬高自己
既然咁多人覺得4v4咁變化多端咁好玩
點解唔自己開場等一堆覺得好玩既玩家入場一齊玩
而係上論壇埋怨無人玩4v4  等人入等得耐   埋怨人地玩其他模式
埋怨人地搞到隻game不知所謂
果d乜野csonline,ava都有喪屍模式
唔通又走去埋怨隻game整多個喪屍模式出黎
又叫返打玩家打到悶走去打喪屍既玩家死去玩l4d?

引用:
原帖由 4168491 於 2014-7-27 16:09 發表

整cs模式仲好笑
定係自 ...
我作為一個rpg場主, 有D野我想分享一下

我見到你打句:
引用:
整rpg? 有咩意思? 直接玩lol 信長唔好?
的確係無意思架, 純粹為左我個人興趣, 我鍾意玩插件, 改插件
直接玩lol同信長, 無錯啊, 我的確一直在玩lol, 信長在玩lol之前都有玩,
但我個rpg場一直是開住, 因為一直有人想玩,
最初我開場其實係開俾自己玩, 俾自己試插件, 無諗過會有愈來愈多人想玩, 所以先開場開到宜家, 開左3年多

所有事物都可以變化多端, 你接受到, 唔代表別人都接受到, 亦都唔可以強迫別人去接受
你唔想玩, 唔代表我唔想玩
你想玩, 唔代表我想玩
即使你想我玩, 起碼都講下原因, 說服我點解咁好玩, 但唔係講其他野點樣唔好玩

不如我建議你搵下朋友, 自己開4v4場玩, 順便引埋其他人玩吧
法頓伺服器已經設立Facebook群組:
http://www.facebook.com/groups/flattenrpgserver/

引用:

整cs模式仲好笑
定係自 ...
我諗對44仲有希望既人同你有共鳴,包括我
一句到尾 VLAN已死

小弟無知
有幾多插件係香港整

作為 插件服的新場主

開個插件SER 值得一提

人地個SER 鐘意玩D咩插件係他自由

唔由到你去控制他的決定權

28 12
發新話題