發新話題

4v4

[Close]
話多人場難配合果d真係得啖笑 ,場就一樣咁大,怪就多一倍,何來難配合?多人場我玩怪求其cap都cap到人,後面smoker拉,搵怪cover已經可以滅團,但真正玩過4v4既人都知3捉係唔容易,我靜係用3捉呢點黎講已經難配合過多人場,相反多人埸呢?難配合既地方係邊到?一堆口水要配合唔好噴中同一個地方?

刀話左99先係正統對抗黎架la
講左你又唔信

引用:
原帖由 坦誠相對 於 2014-7-27 21:14 發表

睇完得啖笑
你究竟知唔知(業餘級)可以大概打到咩實力?
你又知唔知kamikaze(職業級)究竟打到咩實力?

算啦,反正閣下都係打10v10出生

有~
呢d 好有技術既4v4呀嘛我估
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?t ...
閣下已經講左︰

你可以認真睇住你家的時鐘,研究下1秒到底可以做幾多野

引用:
原帖由 chankwing2 於 2014-7-27 22:18 發表

閣下已經講左︰

你可以認真睇住你家的時鐘,研究下1秒到底可以做幾多野
kamikaze呢個名提左咁多次, 你依然仲可以研究緊個秒數
證明你根本就無動機去睇下條友係咪真係咁有料
instead, 繼續係到質疑果 "1秒"

簡簡單單響youtube search打kamikaze frag 都有萬七咁多套啦
你都唔願去做
人地拍片時主要係打pub既, 你預1秒半到啦
如果講到黎呢到你都係選擇唔去睇既, 咁我諗我都無須再答辯

呀係, 萬七其實係一個形容詞, 含誇張成份
並非真係有17000套frag video

看國外影片還實際

一個TANK 3個特感

3個特感捉一個 一個TANK被人燒死前都還可以打到人地重傷 其餘3位隊友都躺了

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-28 10:24 發表
:lo看國外影片還實際

一個TANK 3個特感

3個特感捉一個 一個TANK被人燒死前都還可以打到人地重傷 其餘3位隊友都躺了
首先, 你究竟知唔知karmikaze係邊個國家既人?
又係一個連youtube都唔search既人就亂咁發表偉倫
真係話你戇直都驚你嬲

引用:
原帖由 坦誠相對 於 2014-7-28 10:40 發表

首先, 你究竟知唔知karmikaze係邊個國家既人?
又係一個連youtube都唔search既人就亂咁發表偉倫
真係話你戇直都驚你嬲
見你咁落力推介我就花左十分鐘左右睇左Karmkaze係youtube D frag,
唔知係咪抽既Samples有問題,見親佢爆既Hunters 拋物線都好明顯。

引用:
原帖由 chankwing2 於 2014-7-28 13:05 發表

見你咁落力推介我就花左十分鐘左右睇左Karmkaze係youtube D frag,
唔知係咪抽既Samples有問題,見親佢爆既Hunters 拋物線都好明顯。
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=527058

引用:
原帖由 chankwing2 於 2014-7-28 13:05 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=588751&highlight=%E6%8A%80%E8%A1%93%E7%89%87

多謝分享,佢應該係果種天才右腦型玩家,
呢D真係可遇不可求。

回復 21# 的帖子

理你都傻的

https://www.youtube.com/playlist?list=PL164841586808EE79

咁能多國外影片看

只係提人地個名

又唔去學

只係在到講講講

我有話果個係我咩,傻佬

引用:
原帖由 坦誠相對 於 2014-7-27 16:32 發表

同意
之不過我想糾正下你
正常黎講1秒都嫌多 (正常8fd黎計)
對住kamikaze既話同步捉唔到的話, 基本上皮已收

不過vlan點會知邊鬼個係kami咩
最多咪會知9v9 Kenneth哥, 小屁孩, 唔知乜鬼野心口無毛 ...
kami好似外掛咁

回復 27# 的帖子

國外影片都係像外掛

但果D真材實料來

引用:
原帖由 devil2033 於 2014-7-30 01:26 發表

kami好似外掛咁
天才描準
即使係用外掛
槍法冇可能係假

回復 29# 的帖子

都係看國外影片有料D

隨便能學學點秒左個hunter

發新話題