35 123
發新話題

4v4

[Close]

4v4

l4d, 即係Left 4 Dead, 顧名思義係比4個人玩
但vlan則莫名其妙地得9v9, 無4v4, 想點?

唔好話多人對抗打法對抗有問題, 就連l4d既唯一特式都無

回復 1# 的帖子

你真唔知,還是假唔知

多人對抗和4V4 一樣有趣呀????

引用:
原帖由 屎萊母 於 2014-7-24 18:53 發表
l4d, 即係Left 4 Dead, 顧名思義係比4個人玩
但vlan則莫名其妙地得9v9, 無4v4, 想點?

唔好話多人對抗打法對抗有問題, 就連l4d既唯一特式都無
各有各玩法
多人對抗 唔會講配合

引用:
原帖由 devil2033 於 2014-7-25 16:29 發表

各有各玩法
多人對抗 唔會講配合
係你配合定人地唔配合呀???
多人對抗 唔會講配合.......唔同意囉!!

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2014-7-25 17:36 發表

係你配合定人地唔配合呀???
多人對抗 唔會講配合.......唔同意囉!!
係咩@@!講下D例子黎啦不如,,,,

回復 5# 的帖子

多人對抗....
基本上要有人開MIC俾指示.......(人多冇人帶當然難配合)

4 4 得幾條友睇都睇得哂...冇人帶都可以好易配合到

以上係講緊冇果D  XYZ既人存在啦!!!

話唔會配合....應該係話果D XYZ既個人問題
唔關多唔多對事~~~

引用:
原帖由 legotoytoytoy 於 2014-7-25 18:24 發表
多人對抗....
基本上要有人開MIC俾指示.......(人多冇人帶當然難配合)

4 4 得幾條友睇都睇得哂...冇人帶都可以好易配合到

以上係講緊冇果D  XYZ既人存在啦!!!

話唔會配合....應該係話果D XYZ既個人問題
唔關多唔 ...
既然閣下得夠指出4V4比較容易配合到,定必對4V4有所認識和心得
那請閣下教下我呢D小輩玩下4V4啦 若能出教學POST 本人可說獲益良多

引用:
原帖由 贏有幾難 於 2014-7-26 20:37 發表

既然閣下得夠指出4V4比較容易配合到,定必對4V4有所認識和心得
那請閣下教下我呢D小輩玩下4V4啦 若能出教學POST 本人可說獲益良多
我夠知中國有楊利偉上過太空    唔通我出POST教你上太空?
4V4易配合過9V9有腦既人都知,定還是你覺9V9比較易配合?

引用:
原帖由 24936343 於 2014-7-26 21:28 發表
我夠知中國有楊利偉上過太空    唔通我出POST教你上太空?
4V4易配合過9V9有腦既人都知,定還是你覺9V9比較易配合?
咁都比你拉到嚟講,小弟敬佩敬佩

事實上,
真心識玩既都知4V4難配合過9V9,
因為每隻特感既質量要求都好高,
高手場同隊三隻捉每隻捉住人既時間相差基本唔可以超過3秒,
而且最好係唔同方向出。

另外其實多對如果係玩家質量較好基本唔洗開咪,
有需要既最多只係出TANK果陣搵個共識係邊度打。

對戰鬥力有要求既人自然會睇得明。

多人對抗 我倒係玩過無數次.....

出到來係唔係都係死 要唔係全隊一齊跟住滅

我做屍好彩見到隊友佈陣,之後我自己都跟著配合

引用:
原帖由 chankwing2 於 2014-7-27 02:25 發表
事實上,
真心識玩既都知4V4難配合過9V9,
因為每隻特感既質量要求都好高,
高手場同隊三隻捉每隻捉住人既時間相差基本唔可以超過3秒,
而且最好係唔同方向出。

另外其實多對如果係玩家質量較好基本唔洗開咪,
有需要既最多只 ...
同意
之不過我想糾正下你
正常黎講1秒都嫌多 (正常8fd黎計)
對住kamikaze既話同步捉唔到的話, 基本上皮已收

不過vlan點會知邊鬼個係kami咩
最多咪會知9v9 Kenneth哥, 小屁孩, 唔知乜鬼野心口無毛

回復 12# 的帖子

1秒又唔好咁誇,
1秒除左零距離散彈爆HUN,滿血情況下基本殺唔切其他捉,
如果你可以1秒內推走同伴隻特感,
咁倖存者一定係非常近,
正路應該會比人「爆開」。
所以3捉既時間應該至少可以幾秒。

1秒,你返去打職業啦

引用:
原帖由 24936343 於 2014-7-26 21:28 發表
睇黎你係冇玩過較有技術既4V4講黎得淡笑
少年你太年輕了

引用:
原帖由 chankwing2 於 2014-7-27 18:43 發表
1秒又唔好咁誇,
1秒除左零距離散彈爆HUN,滿血情況下基本殺唔切其他捉,
如果你可以1秒內推走同伴隻特感,
咁倖存者一定係非常近,
正路應該會比人「爆開」。
所以3捉既時間應該至少可以幾秒。

1秒,你返去打職業啦 ...
睇完得啖笑
你究竟知唔知(業餘級)可以大概打到咩實力?
你又知唔知kamikaze(職業級)究竟打到咩實力?

算啦,反正閣下都係打10v10出生
引用:
原帖由 贏有幾難 於 2014-7-27 20:39 發表

睇黎你係冇玩過較有技術既4V4講黎得淡笑
少年你太年輕了
有~
呢d 好有技術既4v4呀嘛我估
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=484745&extra=page%3D1&page=1
打d "勁人" 有咁既戰果其實並唔出奇

35 123
發新話題