發新話題

VLAN L4D2 4V4對抗已死

[Close]
引用:
原帖由 夜鶯 於 2014-7-30 20:48 發表
4V4一定係最好玩.........
識玩一定玩4V4

開4V4又冇人入,入D咩9V9之類既場D插件多到不得了,可以揀怪已經夠怪我都可以接受,咪揀囉想揀HUNTER黎娛樂一下,竟然有人開咪鬧,咩料呀.....

回復 32# 的帖子

就好似鬧人渣散彈嗰班人一樣咁岸久

回復 33# 的帖子

記得散彈是很痛....但打屋頂的特感沒咩用

似乎很少打得死....

但秒特感倒是幾一流....(狙擊槍另計,除非爆頭 )

回復 34# 的帖子

果d超級9v9場用散彈點會痛...
想散彈秒特感?果個場冇咩可能orz
唔係打屋頂冇咩用 係打遠ddddd都已經冇咩用 成排射落去都唔知死左未 過千血
awp唔洗爆頭 射身都1槍死~~~
其實你語癌可唔可以改善下...

拎散彈先清屍快射堆屍一流

引用:
原帖由 katat1 於 2014-8-1 12:12 發表
記得散彈是很痛....但打屋頂的特感沒咩用

似乎很少打得死....

但秒特感倒是幾一流....(狙擊槍另計,除非爆頭 )
散彈不嬲都唔係攞黎射遠野架啦
埋身戰威力最強 爆撲緊過黎ge hun joc都非常奏效
遠野緊係交俾sniper

回復 37# 的帖子

重點個ser用散彈爆頭hun joc都唔死

我驚人地場主問番你乜野叫清屍

引用:
原帖由 devil2033 於 2014-8-1 17:33 發表

散彈不嬲都唔係攞黎射遠野架啦
埋身戰威力最強 爆撲緊過黎ge hun joc都非常奏效
遠野緊係交俾sniper
埋身戰仲用散彈
仲唔用近武斬死佢?
咁咪子彈都唔洗用
利申:我未玩過L4D

其實近武唔嬲都唔會為左隊友被skomer拉遠左用近武走去砍吧

回復 40# 的帖子

近武斬埋身果d係冇錯 不過只會斬C仔
特感基本上未埋身/埋緊身 都已經可以射 唔會等到特感埋身先斬
除非係你面前出現 你快反應推開佢再轉近武斬

回復 42# 的帖子

求散彈爆CHAR教學

引用:
原帖由 goba49 於 2014-8-3 13:53 發表
求散彈爆CHAR教學
自己去YOUTUBE啦

回復 43# 的帖子

你誤會喇 某d場charger會轉彎 你想點爆先
講緊某d場你想贏到埋身戰個機會率係.....

發新話題