發新話題

VLAN L4D2 4V4對抗已死

[Close]
引用:
原帖由 bcsw123456 於 2014-7-25 04:09 PM 發表
l4d本身設計根本就係比9個人玩?
你係到講笑呀? 唔好笑既? ___小陣啦 低能仔
l4d本身設計難道就係比4個人玩?
你攪緊笑呀? 唔好笑啵! ___小陣啦 ____仔

引用:
原帖由 itisleungj 於 2014-7-25 18:39 發表
Coop02 fun vs 歡迎
個SERVER冇人玩

我開場冇人玩.

雖然我係新手

不過我都少開.
多數去JOIN 人地場

9v9

18個人同時玩,有咩唔好

係唔係都被spitter 噴一下酸液 成堆人又中招

boomer 由天掉下來 噴膽汁,又再被人手多射爆 還好笑

最討論係隻TANK 打架車過來車低你

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-26 12:28 發表
9v9

18個人同時玩,有咩唔好

係唔係都被spitter 噴一下酸液 成堆人又中招

boomer 由天掉下來 噴膽汁,又再被人手多射爆 還好笑

最討論係隻TANK 打架車過來車低你 ...
唔入題

回復 20# 的帖子

4打4 看看國外影片

人地TANK 照樣打個大物件車低你

雖然boomer + sitpper 佈陣 倒係見得多

char 佈陣倒係唔少

最少係沒咩人做skomer  (沒人發現我捉死左個人)

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-27 12:37 發表
4打4 看看國外影片

人地TANK 照樣打個大物件車低你

雖然boomer + sitpper 佈陣 倒係見得多

char 佈陣倒係唔少

最少係沒咩人做skomer  (沒人發現我捉死左個人) ...
閣下有語癌難以溝通

回復 20# 的帖子

10vs10 server呢?
個應覺得好玩過9vs9 server

其實我覺得5VS5 已經好够~

回復 23# 的帖子

10VS10

神早收左皮好久啦

引用:
原帖由 hkpeople2010 於 2014-7-27 23:31 發表
10vs10 server呢?
個應覺得好玩過9vs9 server
之前玩過1010
d玩家技術係有
不過冇咩合作性
多對ge通病

引用:
原帖由 katat1 於 2014-7-28 10:21 發表
10VS10

神早收左皮好久啦
9up當秘笈
玩家仍在
只係各場主太忙 冇時間開

回復 27# 的帖子

唔係沒時間開

係某人代開被人罵

9V9同10V10由此至終都只係just for fun
點解比賽要用9V9同10V10?都唔係正規遊戲設定
你咁想玩9V9比賽,自己去搵個邊個場主搞
正常比賽梗係4V4,正版都係用4V4黎比賽,邊有人會以9V9同10V10
VLAN真係多小雞雞,唔怪得點解D老手都衝晒去玩正版
VLAN就係比個班只係識得玩9V9而唔識玩4V4嘅小雞雞玩死

4V4一定係最好玩.........

發新話題