70 12345
發新話題

VLAN L4D2 4V4對抗已死

[Close]

4V4埸少之有少

vlan得99咋 ma
咩4v4聽刀未聽過

引用:
原帖由 4168491 於 2014-7-24 15:48 發表
vlan得99咋 ma
咩4v4聽刀未聽過
新手果然新手 靜係識99 咪講出黎比人笑啦好嗎

引用:
原帖由 bcsw123456 於 2014-7-24 17:02 發表

咁即係VLAN冇哂44啦

吓 44係咩黎架

我係新人咩都唔知

引用:
原帖由 bcsw123456 於 2014-7-24 05:02 PM 發表

老手果然老手 靜係識44 咪講出黎比人笑啦好嗎
l4d本身設計根本就係比9個人玩

自己開個44咪得囉...............

咁簡單..........

咁都要開個POST出黎搵野講下.........

開個POST出黎呻下討論下有咩問題...........

咁自私............

討論區連討論都唔比咁點算係討論區.........

引用:
原帖由 坦誠相對 於 2014-7-24 22:44 發表
開個POST出黎呻下討論下有咩問題...........

咁自私............

討論區連討論都唔比咁點算係討論區.........
不能同意更多

只能咁樣講

4V4 = 高對 無插件

多人= 對抗 有插件附助(到頭來一樣死..... )

l4d本身設計根本就係比9個人玩?
你係到講笑呀? 唔好笑既? ___小陣啦 低能仔

9v9改太勁 唔好玩..................

係vlan有4v4場又點?d人識玩咩?打打下又問點解無得轉怪飛天,得啖笑

引用:
原帖由 Ʀεβǿя₦ 於 2014-7-25 17:33 發表
係vlan有4v4場又點?d人識玩咩?打打下又問點解無得轉怪飛天,得啖笑
教下我地玩囉

Coop02 fun vs 歡迎

70 12345
發新話題