發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
玩到樓主巧嬲嬲要刮我d post ,你刮到既都係我所有公開言論,樓主就扮到係好似揭露人地隱密言論
樓主心態就好似fb d人分享人地精僻言論沾人光一樣
媽 條毒能好毒呀

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:00 發表
照妖鏡哥, 有咩感受
睇唔透何以一地精
阿Q精神

Blungy 哥刪post再post

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:34 發表

用左27分鐘編輯 見我已經引用左原文即時刪post再post,好難捉摸阿
照妖鏡呢個term好應棍

你d大陸圖好核突,咪用你QQ d圖庫啦

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:41 發表

下 ? 我刪POST作用係咩, 我都想知
問你有咩感受唔覺有咩唔見得光
不斷編輯刪post呢招出於歪曲既心思 使閣下自己暴露 歸功於照妖鏡之神效

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:48 發表

你UP乜春啊
笑話黎架 ?
係唔係要笑
唔好咬我啦,  我好驚驚

http://ww2.sinaimg.cn/bmiddle/881a05adjw1ec64tj420kg205k0417wh.g ...
張圖又幾應景 今次應該唔係QQ圖庫搵喇 因為我係香港既 都有睇過

點解樓主會出呢個POST?相信我係最清楚 成個始沒 我由頭到尾略為簡介下

信長 ? 玩黎做乜 你玩埋我果份啦, Bye
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=611408

講到咁,轉個頭第二日就係舉報區出現
問到:
點解仲未退信?

諷刺時弊 原來係解退信 ?從來無一隻字証明我話100%退信,
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;extra=&page=3

被我評之為垃圾言論,死都要撐,倒不如直接承認反口,反正冇人吹得漲
我再加句:我輕輕帶過呢件事,純屬照妖鏡作用,人所共見

可能照妖鏡三個字勾起樓主之前不快回憶,竟然又再一次被人照田雞咁照,被我輕輕提出既一件大家都唔想理(包括我)既事(反口唔退信),陷入無盡語意錯亂既詭辯之中,兼幾乎每個回應都會話人嬲嬲豬 事實又係點呢? 大家睇樓主出呢個POST既動機 答案就浮出黎

樓主最得意吱伎就係將自己既情況投射去人地身上  

GG

Blungy哥挖空心思整咁多個鍾 一樓目測已編輯十次以上 又百度 又vlan咁search先得vlan個dd回應 但冇一個回應入唔到我位 是否可悲? 估唔到我咁大影響力 令到一位大好前途經常出沒舉報區舉報人走場舉報到就上到位做小組檢舉人員既人變成廢青幫人既網上9 up回應搞一套自傳

秒回哥體力透支訓左
秒回哥訓醒第一件事一定係上VLAN期待自己個POST有好多人回應"好笑","笑死我"之類
點知發現一上到黎全部都係我既回應,即時灰左
但見我咁講就諗要扮下野唔應住
不過以秒回哥既EQ,99%睇完POST即回,再慢慢編輯加強各種助語詞

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 14:54 發表
睇黎你好嬲, 做乜驚到刪埋自己個個人空間個回覆既, 驚比人追蹤到啊 ?
做得出唔怕比人跟啦, 有呢個功能唔洗10秒就查哂你D POST啦, 原來你要用咁多個鐘架, 笑死我,
我用15分鐘KO呢個POST啦喂, ...
又照多次
大家CHECK下你個人空間設定
就明咩叫做照妖鏡 功用就係可以將對方講既野彈返晒過去

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 14:57 發表
照妖鏡哥教你如何自打咀巴232047做乜無人回, 自己不斷連回
時間多到無時無刻上黎睇有人回未, 仲要係通宵唔訓既廢青
自己話自己係狗, 笑死我咩

喂, 自打咀巴既廢青哥照妖鏡又發哂顛咬人
唔好 ...
點解你唔QUOTE埋你自己D連回比大家睇係咩質素?
你估我係你日日24小時係屋企不斷上VLAN或者玩信長? 頭幾個回應係咁二用手機打兩句,返到黎先將你D笑點逐點分析,明眼人都應該睇得出
你個D笑料式回應就係不斷上黎CHECK,然後再回應,又係好易睇,唔敢QUOTE自己D連回出黎既話大家就知咩料

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:14 發表

4年前已經刪左
你琴日比人查完, 你今日先刪, 笑到我, 可見你真係好驚人查你咁
做乜 ? 查你查到好唔開心, 係唔係好嬲又想咬我, 好驚驚

其實識電腦既人你刪左都查到, 你唔係唔知啊, 刪完有咩用, 哈哈:loveline ...
原來早刪就等於冇刪 又一偉論

查到好威威 我巧驚驚呀 比人睇晒我係vlan打D咩

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:16 發表

連回邊夠你勁, 你連回勁到比人扣埋分
我真係無你咁7
你D POST一樣唔見 點解呢? 我仲有D記性既 好似唔見POST=被刪POST=被扣分

做咩姐你 不斷自打咀巴

發新話題