發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:07 發表

自己以為YAN係我個FD走去PM人 你係咪柒成咁呀?
唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔http://www.ipve.com/bbs/images/smilies/default/ ...
開始不斷LOOP4次啦, 睇黎你好驚喎
到你無貨賣 ?

真正既狗公 咪就係會私底下PM人個D 呢點YAN BB應該好清楚

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:08 發表

開始不斷LOOP4次啦, 睇黎你好驚喎
到你無貨賣 ?
你loop同一段說話 要求人講唔同說話?
睇怕你未消化到我呢幾句先會不斷loop

編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔?

有內容未? 又要威又要戴頭盔?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:09 發表
真正既狗公 咪就係會私底下PM人個D 呢點YAN BB應該好清楚
見到你不斷死撐同逃避真係得淡笑
流口水未

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:11 發表

你loop同一段說話 要求人講唔同說話?
睇怕你未消化到我呢幾句先會不斷loop

編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料 ...
你邊度要SOURCE啊 ? 講埋邊樓啦
即比囉, 咁多口水 ?
真係好驚架喎我, 定係你自己好驚會覺得人地會好驚架?
SOURCE 對你好重要咩?
你講邊度要SOURCE先啦
唔講以為你想我比你狗公D SOURCE你架

你不斷大叫 SOURCE SOURCE ,  我都唔知你想要咩SOURCE
仲諗住隻狗個名叫SOURCE

既然你自認要做殘廢, 飯來將口既小孩 我會可憐比你架喎
乖, 你想要邊隻狗糧, 我一定會買比你
但你要話我知, 你想要邊隻狗糧先得架

回復 127# 的帖子

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:07 發表

唔係好威拎D PM黎串既咩? 冇內容? 又要威又要戴頭盔http://www.ipve.com/bbs/images/smilies/default/ ...
你想知咪回應我呢個POST囉
笑死我

狗公好好味道, WOWO

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

套番入去 一定笑爆肚
一早想捉你笑話, 點知連應都唔敢應
邊度好玩架姐

我笑下你姐, 都唔洗咬人架, 好驚驚架

回復 128# 的帖子

回復 130# 的帖子

又搬龍門搬去邊?

回復 132# 的帖子

你loop同一番說話 但要求人講唔同說話?

編輯先生又刪POST 我變左回自己

又刪多個 :Q :Q

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:15 發表

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢 ...
引用你D字 真係笑爆肚
唔洗不斷洗POST喎, 你既醜事已經比你照哂出黎,
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 20:59 發表
唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交
發完姣未 ,

狗公好好味道, WOWO

自己既狗公行為 洗唔洗要SOURCE ?
多謝你帶給我們無限既歡笑

Blungly刪左自己貼既短消息圖

發新話題