發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:06 發表
叫你HIGHLIGHT又冇回事 不斷COPY & PASTE? 點呀? 冇貨賣?
有貨賣都照比你無視啦,
你應完, 我咪講第2D囉
唔敢應?
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:01 發表
又嬲嬲豬進擊 十個POST有九個POST講同一番說話 腦塞真慘
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:54 發表
連回覆都要不斷loop圖自我淘醉 呢D毒能真係不得了:lol
真係不得了啊, 見到照妖鏡哥, 不斷好似見鬼咁無視逃避就好好笑
你答左我就唔LOOP 就係咁簡單
逃避現實技能100%, 其實你現實生活係唔係一樣咁樣逃避現實, 如果係都幾悲哀
怪得知你有陰影自卑不斷話人係狗, 之後上黎做鍵盤戰士
成個毒能咁通宵CHECK住人地有無回覆啦

逃避左幾10次, 見到照妖鏡哥都覺得可憐, 唔講以為我鞭緊屍
我好想知, 你可唔可以應下我

喂, 你咁鐘意扮檢舉小組,
不如開個團叫做神經科檢舉小組最終幻想FF下啦

笑死我

狗公好好味道, WOWO

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

拿, 呢個你又逃避左, 陰公豬, 幫你推番上黎先, 哈哈
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:38 發表

如果我係要搵野攻擊你 咁要我搵就好正路既
你要話人自打咀巴 話你不斷回POST 但又唔敢比人睇我話你話得岩唔岩
呢D咪叫斷章取義
做咩姐, 比人捉到你自打咀巴好嬲嬲豬啊 ?

用番你自己既說話, 攻擊番你自己, 好唔服啊 ? 做乜要自己寸自己咁啊, 呢D係唔係照自己妖鏡

通宵唔訓既廢青, 無人回佢都可以連回, 隻狗一定好寂寞冇朋友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:09 發表

我真係好驚架 驚到我賴屎
我放出黎 咁你係唔係搖尾道歉再認埋低威即刻收聲先
又一神奇邏輯 放出黎既目的 係比大家分析你D言論 到底合唔合符常理
一次性分POINT講你D笑點 VS 不斷CHECK見冇人回就繼續用廢話連回

法官問犯人 你有冇不在場證明 證人反問:我放個證明出黎 咁你係唔係搖尾道歉再認埋低威即刻收聲先

回復 92# 的帖子

你一定係腦殘到唔知到我質你個SOURCE出黎就已經完殺左你呢個所謂自打咀巴既指控

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:14 發表

法官問犯人 你有冇不在場證明 證人反問:我放個證明出黎 咁你係唔係搖尾道歉再認埋低威即刻收聲先
嘩, 你又想做法官大人啊, 你真係好鐘意最終幻想喎
首先, 你係法官 ? 唔比SOURCE 就等同犯法啊 ? 奉旨比SOURCE你架 ?
你D 比喻R到我龜到都爛哂都唔知你有乜用, 真係神奇比喻
好啦, 當你前面合理.
圖唔係証據啊 ? 圖有哂重點講哂你所謂「不在場證明」啦

叫你道歉搖尾係因為你屈我唔敢比SOURCE啊, 仲放D法官比喻引笑

咁調番轉, 法官呢家問你做乜逃避現實, 乜野都唔答, 你即係默認所有指控啦,
連反駁既能力都無, 可以拉佢坐監啦, 法官大人
引用:
叫你HIGHLIGHT又冇回事 不斷COPY & PASTE? 點呀? 冇貨賣?
有貨賣都照比你無視啦,
唔敢應?
引用:
又嬲嬲豬進擊 十個POST有九個POST講同一番說話 腦塞真慘:lol
引用:
連回覆都要不斷loop圖自我淘醉 呢D毒能真係不得了:lol
真係不得了啊, 見到照妖鏡哥, 不斷好似見鬼咁無視逃避就好好笑
逃避現實技能100%, 其實你現實生活係唔係一樣咁樣逃避現實, 如果係都幾悲哀

逃避左幾10次, 見到照妖鏡哥都覺得可憐, 唔講以為我鞭緊屍

笑死我

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:20 發表
首先, 你係法官 ? 唔比SOURCE 就等同犯法啊 ? 奉旨比SOURCE你架 ?
好啦, 當你前面合理.
圖唔係証據啊 ? ...
圖梗唔係證據啦傻仔(恕我直言) 圖既所帶出既訊息內容先係證據之一呀
加上你無LINK比 點比人知我講得岩唔岩? 講咁多版 不斷搬龍門就係連SOURCE都唔敢比

你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣

你係咪仲研究緊自己個幾版有咩野可以DEL先至POST SOURCE?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:28 發表
你唔敢比SOURCE呢點 咁簡單用黎證明你既指控係岩既都唔做 點解呢?  大家都知咩料啦 講咁多經晒勁氣

又自打咀巴了, 哈哈, 自己串自己
所有SOURCE都係呢個論壇搵得到,
又唔係D隱密言論, 驚咩比人知 ?

食飯洗唔洗餵埋你食 ? 你殘廢架 ?要人幫你搵笑點 ?

笑到我反肚咩, 一句唔識搵,投降認低威我實放你走架喎

喂, 食野啦:lol
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 02:08 發表
所有公開言論,樓主就扮到係好似揭露人地隱密言論  
SOURCE都比埋你 係呢個POST

引用:
大家知咩料 ? FF 邊度大家? 我只係見到有好多人笑你, 你自己逃避人地既文字, 好似見鬼咁
「大家」都知你咩料啦, 照妖鏡哥
自己寸自己, 笑死我

學你啦 扮法官大人,
咁調番轉, 法官呢家問你做乜逃避現實, 乜野都唔答, 你即係默認所有指控啦,
引用:
有貨賣都照比你無視啦,
唔敢應?
引用:
又嬲嬲豬進擊 十個POST有九個POST講同一番說話 腦塞真慘
引用:

笑死我

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢比人睇呀?

學你啦 扮法官大人,

批:語無倫次

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:37 發表
仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE
係既係既, 你自己有比SOURCE 咩 ? 講咁多原來想串你自己,
仲捉唔到你咩,
SOURCE 邊度有SOURCE啊, 可唔可以叫你做SOURCE哥
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:05 發表

我放圖唔會放到出處LINK都唔敢POST 唔會柒到唔想比人睇到自己講過乜而收埋個SOURCE

就好似D人係聖經CAP張圖 冇註明出處 當人質問佢出處係邊 就話:你唔識自己搵? 要人餵?

以上係誇張既類比 不過已足夠指出Blungly柒處
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 17:39 發表

係既係既, 你自己有比SOURCE 咩 ? 講咁多原來想串你自己,
仲捉唔到你咩,
SOURCE 邊度有SOURCE啊, 可唔可以叫你做SOURCE哥
如果當時你問我SOURCE係邊 我實POST比你WOR 放心

問題係依家我問緊你個SOURCE係邊 龍門呢? 就黎搬到出太空

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 17:38 發表
學你啦 扮法官大人,

批:語無倫次 ...
已經估到真實既你係D乜野人
你係唔係連見到人都會自卑, 逃避人既目光
引用:

又自打咀巴了, 哈哈, 自己串自己
所有SOURCE都係呢個論壇搵得到,
又唔係D隱密言論, 驚咩比人知 ?

食飯洗唔洗餵埋你食 ? 你殘廢架 ?要人幫你搵笑點 ?

笑到我反肚咩, 一句唔識搵,投降認低威我實放你走架喎
:lol

喂, 食野啦:lol
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 02:08 發表
所有公開言論,樓主就扮到係好似揭露人地隱密言論  
SOURCE都比埋你 係呢個POST

發新話題