發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:54 發表

哎唷唷~ 有人已經失去理性(本身都冇乜)完全轉化為暴走狀態 全段回應只係人身攻擊人係狗公 記憶力差 loop圖 無視自己將多笑料同記得笑點係咩位混淆 概念滑轉

我就比較有品 如果你有POINT既我當然會正面回應  ...
哎唷唷~ 有人已經失去理性, 又有人自打咀巴
照妖鏡哥教你如何人身攻擊之後串人地人身攻擊,都幾威威架你, 照到自己原形畢露

你都唔洗發哂顛自己踢自己咀巴, 比人查完好嬲嬲啊?
你自己咬自己, 笑而不語

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

:handshake :handshake
(?)

喂, 你咁鐘意扮檢舉小組,
不如開個團叫做神經科檢舉小組最終幻想FF下啦

笑死我

又少左個POST 有人又怕比人笑 偷偷刪POST

每人退一步,海闊天空

回復 62# 的帖子

哎唷唷~ 做咩姐你? 係另一條論線求其CAP我幾個言論有咩用? 個D係對話 要睇我講得岩唔岩 就要睇返你D表現係咪符合我所講 即係你唔CAP返自己D言論出黎 根本就無任何實際作用 因為唔知咩事既人都睇唔到你講過D乜

唔好以為求其引文就遮到醜先得架

有人已經失去理性(本身都冇乜)完全轉化為暴走狀態 全段回應只係人身攻擊人係狗公 記憶力差 loop圖 無視自己將多笑料同記得笑點係咩位混淆 概念滑轉

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:09 發表
又少左個POST 有人又怕比人笑 偷偷刪POST
一早回應左你啦, 我幾時唔應刪POST啊, 學你狗公自打咀巴咩

仲以為你用成十幾分鐘捉我D咩, 原來捉呢D, 真係笑到我
嚇到我尿都賴哂出黎啊真係
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:26 發表
又刪POST 你係咪太少同人溝通? 打隻字都要係咁編輯同刪POST 真人講野仲得了? 講出口既野等於潑出去既水呀 你一定成日為自己講過咩而後悔個D人黎
刪POST 再COPY番新既POST推番上去比你睇啊,
你成日都逃避問題, 選擇性回覆,
COPY一個新既你又扮睇唔到, 笑到我肚痛咩,
唔識答就逃避啊 ? 你好驚答問題咩
早講嘛

你有回應我D POST 我咪唔刪囉, 做乜要逃避咁慘慘

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:11 發表
無視自己將多笑料同記得笑點係咩位混淆 概念滑轉
一開頭, 叫人地幫你搵笑點 ?
過度依賴症咩 ?
飯來張口 , 殘廢架咩 ?
食飯洗唔洗餵埋你食啊, 唔記得你只係識照鏡TIM

你個腦係狗公SIZE, 記憶力差D係正常既, 絕對唔會怪你架
你葡萄人地聰明過你少少啊 ? 怪得知你成日話人狗, 原來你有陰影自卑

點解你要成日扮狗公姐

WOWO

幾時開班教大家溝女心得

引用:
原帖由 被屠的廢物 於 2014-7-16 16:10 發表
每人退一步,海闊天空
我無進一步 何來退一步?
提一提佢個退信論 就辣到佢破口大罵 不斷刮POST 繼而開POST 殊不知刮到既都係我vlan公開言論 仲以為係咩開心大發現 條毒能依家就苦心經營個POST不斷編輯
進一步既 就係個D想開個靚POST R人撐 唔夠人講刮人有咩POST 呢D咁柒既事我係從來唔會做 我又唔會針對佢份人 只會針對佢依家講緊既言論  佢做得出呢D事 似乎都冇乜自尊 仲要不斷編輯刪POST 仲要入唔到我位 反而比我笑 完全係晒時間 成為vlan真正新一代笑點

引用:
原帖由 被屠的廢物 於 2014-7-16 16:10 發表
每人退一步,海闊天空
佢肯認下低威, 我都會考慮放佢走既,
照妖鏡哥喎點敢得罪, 郁D就話人係「狗」,「細路」,「吠」,「垃圾」
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 09:45 發表
小學 雞SING收能皮啦 你老母個西比人吊穿晒喇
又成日發顛鬧人喎 好驚驚架人地

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:18 發表

一開頭, 叫人地幫你搵笑點 ?
過度依賴症咩 ?
飯來張口 , 殘廢架咩 ?
食飯洗唔洗餵埋你食啊, 唔記得你只係識照鏡TIM http://www.ipve.com/bbs/images/smilie ...
個腦又塞住左? loop返之前D廢話冇用既 大家識睇架喇

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:22 發表

我無進一步 何來退一步?
提一提佢個退信論 就辣到佢破口大罵 不斷刮POST 繼而開POST 殊不知刮到既都係我vlan公開言論 仲以為係咩開心大發現 條毒能依家就苦心經營個POST不斷編輯
進一步既 就係個D想開個靚POST R人撐 唔夠人講刮人有咩POST 呢D咁柒既事我係從來唔會做 我又唔會針對佢份人 只會針對佢依家講緊既言論  佢做得出呢D事 似乎都冇乜自尊 仲要不斷編輯刪POST 仲要入唔到我位 反而比我笑 完全係晒時間 成為vlan真正新一代笑點
又係既, 照妖鏡哥講野一定岩架
絕對無進一步
人地開POST, 佢無神神, 成隻顛狗咁咬人地無口齒的成熟表現, 之後話人係狗, 吠, 細路仔, 小學 雞啊 ?一定無進一步, 點退一步, 又一驚天大道理 鍵盤戰士上腦咩

你睇佢第2頁, 不斷連回 自打咀巴 通宵回POST就知佢幾毒

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 16:26 發表

個腦又塞住左? loop返之前D廢話冇用既 大家識睇架喇
咁你答左未 ? 食飯洗唔洗餵埋你食 ? 你殘廢架 ?要人幫你搵笑點 ?
笑到我反肚咩, 一句唔識搵,投降認低威我實放你走架喎

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:31 發表
咁你答左未 ? 食飯洗唔洗餵埋你食 ? 你殘廢架 ?要人幫你搵笑點 ?
如果我係要搵野攻擊你 咁要我搵就好正路既
你要話人自打咀巴 話你不斷回POST 但又唔敢比人睇我話你話得岩唔岩
呢D咪叫斷章取義

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 16:31 發表
如果你唔重覆loop D廢話 係咪連自己都覺得太少字冇晒POINT 要靠loop廢話充斥 自我澎漲下 等人睇起上黎好打D?

發新話題