發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:32 發表

乜原來要逐頁逐頁架? 你唔識搵咩? 笑死我
又係既, 小學生無上堂, 只係識打機做鍵盤戰士啊 ?
扮咩照妖鏡 ? 其實真正既名叫照自己妖鏡哥, 全VLAN最長既朵, 最威威係你啦

其實你可唔可以回快D, 我好多野想笑 ...
你唔係逐頁逐頁搵,唔通你記得我個句野係邊度打出黎? 好驚

呢D友開始暴走 大家見證

樓主真係好比心機

d圖都睇到我笑出泥

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:33 發表

有咩咁選擇性回霞? 你覺得自己好有POINT既野咪再POST多次出黎 我冇必要全部回應狗吠聲 唔好講狗吠 就算辯論 都唔可能全部POINT回應 何況你D狗吠聲? 你懂不懂呀? 所以點解我從來唔會好似你咁執著要你回返我D POST  ...
唔識回應 + 唔敢回應 就早講
見到你驚青到咁就知啦, 比人查完9秒9刪個人空間
喂, 你幾時唱歌, 我是個鏡子 肥又矮啊, 我是個鏡子 肥又矮
幼稚園歌岩你唱喎

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2014-7-16 15:35 發表
樓主真係好比心機

d圖都睇到我笑出泥
呢個POST就係要令人歡樂,

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2014-7-16 15:35 發表
樓主真係好比心機

d圖都睇到我笑出泥
值得加分以作勉勵

樓主幫我打vlan自傳 上位機會黎喇

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:35 發表

唔識回應 + 唔敢回應 就早講
見到你驚青到咁就知啦, 比人查完9秒9刪個人空間
喂, 你幾時唱歌, 我是個鏡子 肥又矮啊, 我是個鏡子 肥又矮
幼稚園歌岩你唱喎 ...
選擇性回應? #47呢?

唔識回應 + 唔敢回應 ?

狗公好好味道, WOWO

幾時教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

呢段野刪左再COPY新既已經4次, 仲係扮睇唔到,
笑到我, 真係驚到唔識回應喎人地, 個咩咩照自己妖鏡哥

又少左個POST 明明頭先有第6頁 我回完我就變左第6頁第1個POST

好難捉摸呀 又要回得快 又要編輯 又要狂刪POST

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:42 發表
狗公好好味道, WOWO

幾時教大家溝女心得http://www.ipve.com/bbs/images/smilies/default/mad.gif" border="0">

睇到我嚇一跳

http:/ ...
唔係已經放左上一樓? 一比人駁倒就LOOP圖扮傻仔?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:35 發表

你唔係逐頁逐頁搵,唔通你記得我個句野係邊度打出黎? 好驚

呢D友開始暴走 大家見證
你每頁都有笑料, 洗鬼逐頁逐頁搵咩, 一搵就有, 一搵就有
同埋你個腦係狗公, 記憶力差D係正常既, 絕對唔會怪你架
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:42 發表

選擇性回應? #47呢?

唔識回應 + 唔敢回應 ?

回應完, 到你未 ?
你有幾多我回應幾多
但係你回應我既回覆只有10%都無
真係對你好失望啊, 帶哂頭虧, 咁驚青, 又發哂顛咬人咁

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:45 發表

你每頁都有笑料, 洗鬼逐頁逐頁搵咩, 一搵就有, 一搵就有
同埋你個腦係狗公, 記憶力差D係正常既, 絕對唔會怪你架
每頁都有笑料唔等於記得笑點係咩位 你個腦裝屎架? 咁簡單既邏輯都唔識?

係你編輯緊個時已經秒殺左你啦 應啦

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:46 發表

每頁都有笑料唔等於記得笑點係咩位 你個腦裝屎架? 咁簡單既邏輯都唔識?
你個腦係狗公SIZE, 記憶力差D係正常既, 絕對唔會怪你架
你葡萄人地聰明過你少少啊 ? 怪得知你成日話人狗, 原來你有陰影自卑

點解你要成日扮狗公姐

WOWO

幾時開班教大家溝女心得

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 15:46 發表
係你編輯緊個時已經秒殺左你啦 應啦
回應完, 到你未 ?
你有幾多我回應幾多
但你連回應既勇氣都無, 只係話人係狗, 小學 雞 果D, 當回應左 ??
咩內容都無, 又帶哂頭虧, 嚇到面青青, 9秒9刪個人空間驚比人查啊 ?

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 15:48 發表

你個腦係狗公SIZE, 記憶力差D係正常既, 絕對唔會怪你架http://www.ipve.com/bbs/images/smilies/default/lol.gif" border="0">
你葡萄人地聰明過你少少啊 ? 怪得知你成 ...
哎唷唷~ 有人已經失去理性(本身都冇乜)完全轉化為暴走狀態 全段回應只係人身攻擊人係狗公 記憶力差 loop圖 無視自己將多笑料同記得笑點係咩位混淆 概念滑轉

我就比較有品 如果你有POINT既我當然會正面回應 你D人身攻擊我當狗吠 但你可唔可以唔好刪POST? 唔係D人以為我作你D回應出黎秒架啦 你一刪POST D人都唔信有人講野咁唔經大腦 我就變得好委屈

發新話題