發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:24 發表
Blungly刪左自己貼既短消息圖
睇黎你好想刪左去喎, 加番上去先
等你嬲到跳制咬人都幾好睇
只係不斷COPY一段相同既字, 已經激到佢崩崩跳, 哈哈

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:15 發表
編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢 ...
引用你D字 真係笑爆肚
唔洗不斷洗POST喎, 你既醜事已經比你照哂出黎,
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 20:59 發表
唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交
發完姣未 ,

狗公好好味道, WOWO

自己既狗公行為 洗唔洗要SOURCE ?
多謝你帶給我們無限既歡笑

Blungly哥你係咪比人PM吊到你上天? 依家淆到刪晒短消息圖?

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:26 發表
睇黎你好想刪左去喎, 加番上去
智力有問題

引用:
編輯哥真係拉布搬龍門搬到自己都唔記得左人地問乜 金魚記憶唔緊要 呢度有晒文字記錄架 睇返記錄都要人教?

扮傻仔問人要咩SOURCE 笑料完全係擺晒自己上台 仲係冇LINK都夠膽話自己比左SOURCE 你講過D咩咁不堪入目唔敢 ...
引用你D字 真係笑爆肚
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
發完姣未 ,

哎唷~ 比人發現左要加返上去拎返個彩

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:24 發表
Blungly刪左自己貼既短消息圖

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:26 發表
Blungly哥你係咪比人PM吊到你上天? 依家淆到刪晒短消息圖? :lol

好玩

玩在手掌之中

引用:

引用你D字 真係笑爆肚
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
發完姣未 ,

哎呀~ 編輯先生話 Yan BB 對我有評價 問我想唔想睇呀~ 然後笠好個頭盔刪左佢 比我發現後再褪返半個頭盔加返張圖

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:30 發表

好玩

玩在手掌之中 ...
編輯先生話 Yan BB 對我有評價 問我想唔想睇呀~ 然後笠好個頭盔刪左佢 比我發現後再褪返半個頭盔加返張圖

點解你要不斷形容自己處境作樂?

如果呢度係高登冇得刪POST同編輯 Blungly會唔會喊架?

引用:

引用你D字 真係笑爆肚
你個BB一定睇到架
名副其實既照妖鏡哥
引用:
發完姣未 ,

加緊料係第一頁, 照妖鏡哥 你忍一下啦
好快有狗糧食

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 18:40 發表
加緊料係第一頁, 照妖鏡哥 你忍一下啦
好快有狗糧食
加油比D心機 做好你既編輯本份

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 18:41 發表

加油比D心機 做好你既編輯本份

你唔問我拎SOURCE?
引用:
呢句人地都無放SOURCE, 你唔問既
我等你問左好耐