發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]

[ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

大家對佢既評價係咩? 我呢家好驚照鏡哥點算.
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-1 05:39 發表

我係一面照妖鏡
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-15 22:17 發表
純屬照妖鏡作用
照鏡哥卍龘初初起朵已經一鳴驚人
首先, 教你如何比人圍攻而不失霸氣,

照妖鏡哥 教你點樣單挑 管理員7171 + 5位以上檢舉小組 + 8位會員而霸氣不失
自己掛機屈人地走場
SMALL_JJ事件 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610907&

一比人捉到條尾就嬲到崩崩跳, 葉問咩「我要10個」

之後就開始咬人, 最經典一定係一句嚇窒對方
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:10 發表
我今日可以玩你玩到聽朝都得

得閒無野做就「扮下檢舉小組, 自我感覺良好」
照鏡哥教你如何扮檢舉小組
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-27 09:34 發表
走場? MH? 無一符合 不接受處理
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-30 14:51 發表
閱,mh成立
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-5-30 08:49 發表
第三張圖名字不符 不接受處理
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 18:19 發表
請用正AC前往上訴區,這裡不接受處理上訴
扮得又幾真喎, 做乜成日最終幻想FF自己係檢舉小組?
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 09:45 發表
小學 雞SING收能皮啦 你老母個西比人吊穿晒喇
轉頭又爆哂粗抽人水, 真係幾高尚, 你做檢舉小組我實支持架但做還做, 唔好扮啦, 比人踢穿真係好似隻老虎咁7

照鏡哥教你人生大道理, 你一定要聽下
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 15:37 發表
數字人->頭腦簡單->容易衝動->比人屠->數字人已經離開遊戲。 :lol :lol :lol
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 16:02 發表
小結一下數字人的特點:
-怕改有象徵性意義名字,以免被人記得。
-易衝動
-個名冇度過,冇左個名都唔可惜,所以挑3分當家常便飯。
-走場後冇人會記得一連串無意義數字,方便走場。
結論:所謂事出必有因,KICK數字人相當合理  
我會乖乖聽書架啦, 唔好咬我啦, 我好驚驚

照鏡哥教你見到女仔要9沖 絕對唔係9公
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-16 20:59 發表
唔講咁多喇,廢事YAN BB又要擔心我會同人嘈交
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-10 03:46 發表

人地係要你電話號碼 唔係你部電話 你懂不懂阿
人地係要你電話號碼 你懂不懂阿?? 咩對話黎 支持九公發姣

結論: 條友絕對係正常人, :lol 照妖鏡哥咁多笑點, 點可以唔支持
仲有好多笑料, 不過愈睇佢D歷史愈似精神分裂, 唔應該放太多時間落個智障度
引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-3 16:47 發表
由得佢,我對呢隻GAME已經冇興趣,祝VLAN人流直線上升:lol
唔好走啦
不過埋尾都要多謝你比我咁大既娛樂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

笑死

引用:
原帖由 RevlSorCcy 於 2014-7-16 00:49 發表
笑死
咩南哥東哥都開始悶
呢家新出左一隻照鏡哥幾好笑,
VLAN笑點超新星, 點可以唔支持

笑到我賴屎

吾得!!! 真系笑到鬆吾到
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

玩到樓主巧嬲嬲要刮我d post ,你刮到既都係我所有公開言論,樓主就扮到係好似揭露人地隱密言論
樓主心態就好似fb d人分享人地精僻言論沾人光一樣
媽 條毒能好毒呀

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:00 發表
照妖鏡哥, 有咩感受
睇唔透何以一地精
阿Q精神

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 03:28 發表
睇唔透何以一地精
阿Q精神

照妖鏡哥 呢個名幫你改得好唔好聽

Blungy 哥刪post再post

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 03:32 發表

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-7-16 03:34 發表

用左27分鐘編輯 見我已經引用左原文即時刪post再post,好難捉摸阿
照妖鏡呢個term好應棍

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 03:39 發表

用左27分鐘編輯 見我已經引用左原文即時刪post再post,好難捉摸阿
照妖鏡呢個term好應棍
下 ? 我刪POST作用係咩, 我都想知
問你有咩感受唔覺有咩唔見得光

你d大陸圖好核突,咪用你QQ d圖庫啦

喂,照妖鏡哥幾時開發新既道理比大家聽
等大家學下野嘛 
開班教學未?

發新話題