發新話題

[閒聊] 呢排般左屋 汁左小量以前D收藏品出黎

[Close]

呢排般左屋 汁左小量以前D收藏品出黎

以家望番D收藏都幾開心 仲帶點回憶

我原來都收藏得幾好0.0"" 以家睇番真係好正
真係好多回憶  有機會 會再去其他地方玩下^^

2010年世博 銀條熊貓牌(999/50G)(有証書)
中國茶博世家限量版 茶具一套(沖熱水時 龍 會變紅色100%堅貨)
普通名錶 一隻^^玫瑰金

2008年 中國奧運 5福娃公仔 一套(己有証書)

機械式鍵盤 deck105 難入手

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

錯區....請去貼圖區

XDXD踩場

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-6-21 03:52 發表
錯區....請去貼圖區

XDXD踩場
睇波中 唔好搞住 我連輸5場 真係灰曬 = =.......

上次我代FD申請破產資金

今次睇黎都要到我==

DECK, 其實都未算去到難入手既地步既, 不過值得做收藏品

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2014-6-21 04:02 發表

睇波中 唔好搞住 我連輸5場 真係灰曬 = =.......

上次我代FD申請破產資金

今次睇黎都要到我==
我ALL IN左意大利..依家畫面好灰色....我灰過你

我想試下個鍵盤
放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-6-21 20:17 發表

我咩都無買,好鬼彩色,而且仲3D~
不過我老豆就要申請破產啦
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-6-21 20:17 發表

買哂德國賺左成成皮野 但都無得用 朋友買哂西班牙佢連自己部外星人都要賣埋 而家都問我借左唔小睇泥佢都係時候申請破產

賭博幾時都害人不淺,唔好沉迷,小賭還可以,大賭就要想清楚...

發新話題