發新話題

舉報走場 (small_Jj)

[Close]

舉報走場 (small_Jj)

本身唔打算舉報,所以冇cap到ser
而呢位走場者今日突然屈我走場
圖日期為31/5 可以check下我個時剩係入過05ser作為佐證
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我先不說而呢位走場者今日突然屈我走場圖日期為31/5 可以check下我個時剩係入過05ser作為佐證

這兩個問題。

就下圖所見,我相信他是因為樓主你一句掛一會而要求RE

及要求RE時間為遊戲時間不夠兩分鐘

走場不成立

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
歲寒知松柏!

引用:
原帖由 鬼影★月愛 於 2014-6-1 10:30 發表
我先不說而呢位走場者今日突然屈我走場 及圖日期為31/5 可以check下我個時剩係入過05ser作為佐證

這兩個問題。

就下圖所見,我相信他是因為樓主你一句掛一會而要求RE

及要求RE時間為遊戲時間不夠兩分鐘

走場不成 ...
遊戲時間不夠兩分鐘可走場係你自己定義?
佢唔係要求RE,要求RE係需要敵軍同意,打完RE直接中離,如同走場,閣下使用"要求"字眼不當.
請列明規條,根據正當規條處理,你無需理會我打咩字,退一步而言,係要理既話,要證明我掛機,唔係睇我打句:我掛一會,而係證實到遊戲中一段時間冇郁先為之掛機

你都掛一陣, 人地又唔知你既一陣係幾耐
RE都不為過吧

即使幾分鐘
前期也特別影響吧

我認為不成立

引用:
原帖由 7171 於 2014-6-1 11:38 發表
你都掛一陣, 人地又唔知你既一陣係幾耐
RE都不為過吧

即使幾分鐘
前期也特別影響吧

我認為不成立
根據我所認知既走場定義 佢係走場,不過OK,我唔追究.

不過可唔可以清楚講下走場定義,2分鍾之內不計算走場? 可不理敵方同意而RE?

順帶一提,我間中都會掛1-2分鍾先開波,對成場影響不大.

因為樓主你一句掛一會而要求RE
好像是你沒交代清楚而令人誤會
不成立
涅塵洛空

個人覺得冇必要為左分幾鍾內
而封人帳號

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 11:25 發表

遊戲時間不夠兩分鐘可走場係你自己定義?
佢唔係要求RE,要求RE係需要敵軍同意,打完RE直接中離,如同走場,閣下使用"要求"字眼不當.
請列明規條,根據正當規條處理,你無需理會我打咩字,退一步而言,係要理既話,要證明我 ...
既然2分鐘已經要掛

佢要求RE

我覺得人之常情

不成立

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-6-1 11:51 發表
順帶一提,我間中都會掛1-2分鍾先開波,對成場影響不大.
你認為對成埸影響不大

但對於別人?

RE都好正常 姐甘樣. 不成立.

點解要入左場先黎掛

我真係百思不得其解

當堂嚇一跳 然後得淡笑

笑而不言

引用:
原帖由 Blungly 於 2014-6-1 17:13 發表
當堂嚇一跳 然後得淡笑

笑而不言
我都唔知你做乜春

陪審團一致裁定被告罪名不成立

between,走場定義是什麼?

發新話題