發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]
引用:
原帖由 Alchemist乂月 於 2014-8-21 22:42 發表
R大
我係Steam正版用戶,也跟左正版降ver教學,點解仲開唔到場 ??
你個 Dedicated Server 未降版 .
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

RD 多謝你呢個整合包太耐冇玩
差d連set admin果d cfg都有問題

我想知點解
我全部都做晒  輸入埋connect   
load滿左條野 但係個srcds彈已停止運作
之後就入唔到sever 為什麼

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2014-8-26 04:37 發表
RD 多謝你呢個整合包太耐冇玩
差d連set admin果d cfg都有問題
你做過場主,無理由唔記得哂嘛?

就算冇我,vLan 或多或少都有類似教學
引用:
原帖由 kokoy1314 於 2014-8-26 16:23 發表
我想知點解
我全部都做晒  輸入埋connect   
load滿左條野 但係個srcds彈已停止運作
之後就入唔到sever 為什麼
先確認遊戲版本為 2.1.3.5 或以上,我亦唔擔保兼容得到其他發佈版本既 L4D2

其次,請嘗試先開 SRCDS 才開 L4D2

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-8-26 22:56 發表

你做過場主,無理由唔記得哂嘛?

就算冇我,vLan 或多或少都有類似教學

先確認遊戲版本為 2.1.3.5 或以上,我亦唔擔保兼容得到其他發佈版本既 L4D2

其次,請嘗試先開 SRCDS 才開 L4D2 ...
太耐啦 開始有腦退化症

已成功開多人場了  非常詳盡
暫時只有中文場名改不到

唔好意思,我想問
rev.ini同addons/sourcemod/configs/ (admins.cfg + admins_simple.ini + core.cfg),同
cfg/ (autoexec.cfg)
入左岩game名同pw(無空格了><)
但開game入SER仲係no admin access><

想問問個開場 補給插件 突然回曬血個插件係邊個smx?

引用:
原帖由 kittycheungsuen 於 2014-9-13 21:39 發表
唔好意思,我想問
rev.ini同addons/sourcemod/configs/ (admins.cfg + admins_simple.ini + core.cfg),同
cfg/ (autoexec.cfg)
入左岩game名同pw(無空格了><
http://upload.lsforum.net/users/public/w20686RWl83.jp ...
遊戲內所顯示既名稱同你所設定既係咪相同?

試下剩係用數字設定玩家名稱,結果有冇唔同?

引用:
原帖由 lok550 於 2014-9-14 01:39 發表
想問問個開場 補給插件 突然回曬血個插件係邊個smx?
其實我已經詳列整合包所有插件,冇乜必要答你。

• doubleitem【doubleitem.smx】
    (雙重補給,雙倍場上所有已有物資數目)
  • Admin HP【admin_hp.smx】
    (允許管理員使用 !hp 指令讓所有人類和特感玩家恢復血量)

問錯= = 應該話 我學到開多人場 但係過左下一關之後 明明之前條血我係包左 80  但係下一關之後變左100?
係邊度改番?

引用:
原帖由 lok550 於 2014-9-15 22:40 發表
問錯= = 應該話 我學到開多人場 但係過左下一關之後 明明之前條血我係包左 80  但係下一關之後變左100?
係邊度改番?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=610870&page=10#pid6208455

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-8-7 18:55 發表

多人伺服整合包名單不包括 Auto Infected Spawner 插件 -- 調整各種特感數目上限、重新機率及時間。

與整合包無關之疑問或查詢,怒不作答。

插件原發佈帖(英文):https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=95452 ...
我DL左最新版,特感都係會突然出現係面前,係我SET錯CFG還是?
還是有其他特生產插件比較好用?
我用過Infected Bots Control (1.0.0)<--(聽說有2.0版但我找不到.)
Infected Bots Spawner/Difficulty Control(ASDC) V1.2
都沒法解決特感都係會突然出現係面前這問題
我的插件只有整合包插件和以上的特感生產插件(其一)
還有不知整合包用的SM和MM版本是什麼呢?
如果我更換其他SM/MM會否令整合包無法運行?
P.S 我是STEAM版

引用:
原帖由 slunmak 於 2014-9-23 12:34 發表

我DL左最新版,特感都係會突然出現係面前,係我SET錯CFG還是?
還是有其他特生產插件比較好用?
我用過Infected Bots Control (1.0.0)
你真係 dn 佢最新版 : https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2027985&amp;postcount=52 ?

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-9-24 00:27 發表

你真係 dn 佢最新版 : https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2027985&postcount=52 ?
更新完變左沒特感....

發新話題