發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]
先感謝你重新開放插件下載
但我有一個問題
就是開SER時, 應該如何調較難度?

引用:
原帖由 Solandy 於 2014-7-30 22:20 發表
先感謝你重新開放插件下載
但我有一個問題
就是開SER時, 應該如何調較難度?
server.cfg 已提供相關參數和說明,請自行參閱。
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

舊用家使用須知

今次整合包與以往有較明顯出入,由於整合包並非自解檔或安裝程式架構,因此無法編輯用家的遊戲檔案以應對其更改。

在此,如舊用家使用現時最新多人伺服整合包,請自行依照以下指示:

1. 移除 l4d2multislots.smx 檔案

*正版:Steam\SteamApps\common\Left 4 Dead 2 Dedicated Server\left4dead2\addons\sourcemod\plugins
*番版:left4dead2 2135\left4dead2\left4dead2\addons\sourcemod\plugins

2. 移除 left4fix.ext.2.l4d2.dll 檔案

*正版:Steam\SteamApps\common\Left 4 Dead 2 Dedicated Server\left4dead2\addons\sourcemod\extensions
*番版:left4dead2 2135\left4dead2\left4dead2\addons\sourcemod\extensions

你好! 我跟完你咁整後 我諗住開場 按SRCDS 後 一樣無事 , 不過擇好哂 再按開啟伺服器 就彈左句英文  Could allocate any ip port , tried 3 addresses   , 跟住就game 都開唔到

我已經跟住教學去做....但係點解冇管理PW  又唔比我開場...
求解~
THX~~~
感謝萬分~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 s031428 於 2014-8-1 22:30 發表
我已經跟住教學去做....但係點解冇管理PW  又唔比我開場...
求解~
THX~~~
感謝萬分~~~
你張圖片已經說明一切 , 留意密碼一欄

我跟足你咁SET法,點解入到ser佢都係會話我無權用指令既??

引用:
原帖由 garyng55 於 2014-8-2 11:35 發表
無爬回覆 , 唔答你 .
提示 : 第一頁

我覆蓋左"多人伺服插件整合包"裹面d野之後開srcds不斷error

#KeyValues ErroroadFromBuffer:missing:{ in file Server.vdf

應該點解決???
嘗試過46樓但係唔明白

引用:
原帖由 小乂宇宙 於 2014-8-3 02:22 發表
我覆蓋左"多人伺服插件整合包"裹面d野之後開srcds不斷error

#KeyValues ErroroadFromBuffer:missing:{ in file Server.vdf

應該點解決???
嘗試過46樓但係唔明白
系統好似無法辦識整合包其中一個檔案 server.vdf , 你試下去整合包搵番個檔案 , 再沿位置覆蓋原檔 .

回復 101# 的帖子

都係唔得

引用:
原帖由 小乂宇宙 於 2014-8-3 14:03 發表
都係唔得
我測試左 , 確實有問題 , 你先下載附件覆蓋 , 即可修復 .

整合包已修正,現時不會支援伺服中文名稱。

回復 103# 的帖子

THX

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-7-10 01:35 發表
何解咁多人要專登 PM 我查詢有關整合包問題,而唔選擇係帖內回覆?

只要問題有建設性,我基本上有問必答。

老實講,我希望公開呢d查詢,以便其他人作為參考之用,唔駛周圍爬文 / 搵我。 ...
請問R大大:特感突然出現在面前,如何處理? 謝謝!!

發新話題