發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]
引用:
原帖由 x332332 於 2014-7-20 11:18 發表
我不能用MEGA>< 請問能不能加個載點
咁得意?個插件包好細咋喎,或者我添加 MediaFire 載點俾大家:暫不發佈(留意最新消息)

P.S: 由於帖頂超過 1000 字數限制,我無法再添加內容,日後有用家需要額外載點,我會翻查回覆以便提供。

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

呢一個係咩問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tom139 於 2014-7-21 14:24 發表
呢一個係咩問題
你好明顯係透過 YouTube 教學影片中描述得知載點,由於我前後更新數次更新包,先前載點已經失效,而依家我暫時唔開放下載,等我執番好說明部分先。

R大大,我搵到個插件叫L4D2_AutoIS,但佢有個BUG就係會係生存者面前好近出特感,我上GOOGLE都解決唔到個BUG,有無方法呀大大

引用:
原帖由 Gary_ckw0321 於 2014-7-22 23:27 發表
R大大,我搵到個插件叫L4D2_AutoIS,但佢有個BUG就係會係生存者面前好近出特感,我上GOOGLE都解決唔到個BUG,有無方法呀大大
有修正版 , 我過兩日再上架個整合包個陣會 share 埋俾你 .

洗唔洗將我個新版整合包都DEL埋
你用sourcemod1.5.4我用1.6.1咖)

正宗劣幣驅逐良幣 vlanplayer

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-7-23 00:04 發表

有修正版 , 我過兩日再上架個整合包個陣會 share 埋俾你 .
感謝R大大

引用:
原帖由 Gary_ckw0321 於 2014-7-24 22:49 發表

感謝R大大
因為聽日我先重新將整合包上架,依家提早兌現承諾 SHARE 你要既 Auto Infected Spawner 插件先

https://forums.alliedmods.net/showpost.php?p=2027985&postcount=52

個問題其實係 7月2日 官方更新令插件失常,只要將插件原碼含有 z_spawn 改為 z_spawn_old 就解決了(用指令出特感都一樣咁做),請你自行禁 Get Plugin 下載。

上架日子倒數中

今次更新比較大,同時比以往複雜,不論新舊使用者都必須仔細留意每一項細節,尤其舊用家,由於個別插件失效而棄用,由其他新插件代替,因此必須自行刪除它們並重新設置。

上次已經提及過,Multislots 多人實體插件證實存在 BUG,引致對抗模式中特感玩家於鬼魂狀態依附在倖免者背後,無法動彈,與此同時沒有同類插件能兼容所有遊戲模式,所以我唯有整合兩個新插件 - Bebop 和 Superversus - 分別針對合作與生存,以及對抗與清道夫,用家必須根據各種模式套用不同插件,不可同時使用,這方面會有詳細解說。

至於計分疑雲,證實為 Left4Fix v1.0.0.7 副作用,此乃個人疏忽,這插件理應只針對多人對抗 8 vs 8 模式,不過一旦啟用則對所有模式皆受影響。新整合包會將插件抽走,作為自選插件供適合人士使用,其他細節稍後再通知。

無法下載? 是我的問題嗎?

請問是否今天會upload?
Thanks

引用:
原帖由 Solandy 於 2014-7-27 00:07 發表
請問是否今天會upload?
Thanks
我盡量今日之內搞掂,但首先要更新教學說明,否則新舊用家會無所適從。

可以把left4downtown都放進去嗎?sourcemod網找的好像有點不相容.......

引用:
原帖由 michaelbv 於 2014-7-28 17:58 發表
可以把left4downtown都放進去嗎?sourcemod網找的好像有點不相容.......
L4Dtoolz 已擁有 Left 4 Downtown 2 相同功能,冇必要加入。況且,佢個 PlayerSlot 版本都唔支援 Remove Lobby Reservation 功能,冇其實插件配合始終無法顯示多於4位玩家。

off topic : 我現正努力更新並發佈最新整合包,敬請留意。

發新話題