發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]
之前睇你段42分鐘個教學 開到多人coop server
all4dead,hp,admin功能都成功用到

我想問點解我開ser    入番自己個場,我打左!admin
但係冇彈個管理員功能清單,咩反應都冇

引用:
原帖由 davidaukc 於 2014-6-27 02:16 發表
我想問點解我開ser    入番自己個場,我打左!admin
但係冇彈個管理員功能清單,咩反應都冇
請留意 #3 #4 回覆內容 .
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

回復 1# 的帖子

唔該想問下―些野:
你提的【番版】第三步:設置管理員既2:
2. 用記事本開啟 admin.cfg,admin_simple.ini 和 core.cfg,依照指示輸入正確玩家名稱和管理員密碼
我地管理員密碼係咩?係這些記事本那裏輸入?

thx~~

引用:
原帖由 qasxdecd 於 2014-6-29 14:24 發表
唔該想問下―些野:
你提的【番版】第三步:設置管理員既2:
2. 用記事本開啟 admin.cfg,admin_simple.ini 和 core.cfg,依照指示輸入正確玩家名稱和管理員密碼
我地管理員密碼係咩?係這些記事本那裏輸入?

thx~~ ...
「管理員密碼」自己決定 . 當然係記事本輸入 , 如果唔係叫你開個檔案做乜 ?

「依照指示」係指檔案內既中文說明 .

這個遊戲超好玩的欸very    good

多謝你既教學,非常詳細!!
但係有個問題,我跟足你既教學,但係開場見到自己場入唔到。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 奇理.星蹤 於 2014-7-1 22:44 發表
多謝你既教學,非常詳細!!
但係有個問題,我跟足你既教學,但係開場見到自己場入唔到。
從圖片中睇唔出你入唔到自己場,反而想知點入唔到。

我想知假如我太多人玩了(10人)
專家都唔太夠
咁點樣提升遊戲難度?

引用:
原帖由 AKAKs 於 2014-7-2 21:08 發表
我想知假如我太多人玩了(10人)
專家都唔太夠
咁點樣提升遊戲難度?
所謂「沒有最盡,只有更盡」,想提升遊戲難度,就要思考下遊戲內可以發揮既空間,例如某 d 場主會調整各種特感既屬性數值,從而擁有更多血量、更高傷害、更大攻擊範圍、更快速度等,另一方面,屍潮數量同頻率可以大幅增加,以平衡人類玩家既整體戰鬥力。有 d 插件可以隔一段時間出 Tank 出 Witch,或者令場上出現各種喪屍,進一步考驗玩家既應變能力。當然,唔好一味邁向極端,玩唔贏既遊戲會相當無癮。

我個多人伺服主要增加特感數量上限,去平衡人類玩家既數目,同時縮減特感重生時間,保持場上平均特感在場數目,再配合官方專家難度,以友軍傷害作為最大威脅(越多玩家越高風險)。
順便一提,我既整合包唔包括任何提升遊戲難度既插件,希望場主運用創意「設計」另類既遊戲體驗。

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-7-2 18:23 發表

從圖片中睇唔出你入唔到自己場,反而想知點入唔到。
開完場之後,入到l4d2,入自己場果陣load好耐, 之後就彈句"l4d2 failed to connect after 10 retries"

我同我d朋友都入唔到場

點解依+按"~" 蛇仔.冇個指令視窗彈出黎? 係2135版改左定係我問題??
求解~謝謝=]

引用:
原帖由 k69373918 於 2014-7-3 20:03 發表
點解依+按"~" 蛇仔.冇個指令視窗彈出黎? 係2135版改左定係我問題??
求解~謝謝=]
你係咪冇開command,係option 度有得開番

改完中文名後....
server顯示: ���դ�
重新開server : #KeyValues Error: LoadFromBuffer: missing { in file Server.vdf

XxDEATHxX

我想問點set難度 唔想round round 都投票轉

發新話題