發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]
我吾明你第四步係點 sv_maxplayers 參數 因為我係番版玩家 其實係咪要down 插件先得 樓主你話係cfg個到set上限人數 但我吾得既 我本身個cfg係咁

hostport 27015
sv_lan 1   
sv_region 255
sv_allow_lobby_connect_only 0

好強既一個帖

好多野都成功運行

但呢3個未知邊到SET錯左
1.Survivor Bot Take Control【l4d_sb.smx】
2.Bebop(預設)【bebop.smx】
3AFK Fix【fix_l4dafkfix.smx】

1號插件 輸入!addbot 沒有反應

2號插件 成功運行 但係在已倒下或死亡後的玩家角色離開後
個角色消失左 過一陣 有新玩家入黎 都沒有新增返

3號輸入!afk沒有反應

#TANK如何 加血
已加 z_tank_health 80000
但都無效果

5人如果自動新增1人補品?

感謝

由於小弟太耐無玩l4d2

所以想問2.1.3.5版本,最高支援到幾多版本的 Source Mod & Metamod Source

引用:
原帖由 fireee 於 2014-9-24 20:03 發表
我吾明你第四步係點 sv_maxplayers 參數 因為我係番版玩家 其實係咪要down 插件先得 樓主你話係cfg個到set上限人數 但我吾得既 我本身個cfg係咁

hostport 27015
sv_lan 1   
sv_region 255
sv_allow_lobby_connect ...
首先你要明白呢個整合包既用途和作用,請閱讀帖頂內容。如果你本身有 server.cfg 檔案,我整合包會覆蓋左,內容亦唔同。
引用:
原帖由 BaBy_____zZ 於 2014-9-28 09:15 發表
由於小弟太耐無玩l4d2

所以想問2.1.3.5版本,最高支援到幾多版本的 Source Mod & Metamod Source
基本上 stable 同 develepment 最新版本都支援
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

引用:
原帖由 xFerenc 於 2014-9-27 00:03 發表
好強既一個帖

好多野都成功運行

但呢3個未知邊到SET錯左
1.Survivor Bot Take Control【l4d_sb.smx】
2.Bebop(預設)【bebop.smx】
3AFK Fix【fix_l4dafkfix.smx】

1號插件 輸入!addbot 沒有反應 ...
Survivor Bot Take Control : 指令應該係 !addabot

Bebop : 呢種插件無咁穩定,所以唔係時時如你所料,尤其生存模式同離開 saferoom 後。

AFK Fix : 的確唔 work

Tank 血量 : 必須啟動密技指令 sv_cheats 1

自動新增 1 人補品 : Superversus 同 Multislot 可以做到,但只局限於創建實體,唔會影響全地圖物資分佈。

P.S : 整合包係需要改良,但我又無乜時間搞,暫時靠大家自行解決。

樓主能否提供 doubleitem 這個插件的網址

因為我見你的整合包入面沒有

還有1個問題,我自己開SER果時,我自己睇到SER,而且係入到

但我D FD係睇唔到我個SER,大家到係係同1個VLAN SER的

引用:
原帖由 BaBy_____zZ 於 2014-10-4 15:50 發表
樓主能否提供 doubleitem 這個插件的網址

因為我見你的整合包入面沒有

還有1個問題,我自己開SER果時,我自己睇到SER,而且係入到

但我D FD係睇唔到我個SER,大家到係係同1個VLAN SER的 ...
原來 doubleitem 插件我擺去 plugins 內 disabled 資料夾入面 , 你將佢擺番出黎就 OK .

睇唔到 SER 就留意 srcds 網絡選項係咪 LAN / 區域網絡 , 亦要確保遊戲版本一致 .

回復 142# 的帖子

大家到係2.1.3.5,而且我開場已經係LAN/區域網路

請問有冇 doubleitem 這插件的原創網址

因為方便我日後自己下載更新版本

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我爬哂文 但唔見自己個ERROR
開SRCDS後 開SER就彈Error Binding 禁幾次確定後,就彈Couldn't allocate any server IP port, tried 5 addresses 請問要點解決???
PS.連遊戲都開唔到 都同樣彈E個ERROR

souremod什麼板本?

已經跟足曬樓主做,但一放整合包,然後入自己場,個srcds就自動停止運作。
發生咩事??

開左server入場時就彈下面個訊息出黎..想問下點解既??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

當我開場果陣 ,我同樣出現左好似YOUTUBE個情況
MISSING in file  SERVER.vdf

我想問下呢...

1.點改cs槍d附加傷害?? 係吾係改l4d2_WeaponUnlock裡面  如下既問號中既數字?
// Default: "??"
l4d2_wu_scoutboost "??"

2.假如我係改岩左 正常打特感果d係一槍死...但點解我打smoker  hunter 無論我改到cs槍幾高傷害 都要2槍先死??

3.加左呢個插件 tank既血量係吾係跟人數?? 有冇得改幾多人加幾多果d?? 點改?? 合作模式

thx~

我爬哂樓主所有文,我成功開到SEV

但係開左SET 12人,D人入左黎之後 JOIN唔到一齊玩= =

最多得4個,,係咩原因= =

發新話題