發新話題

中止項目,多謝大家一直支持。

[Close]

中止項目,多謝大家一直支持。

唔再發佈多人伺服插件包,網路上仍有好多人整,多謝大家一直支持。

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

推帖以表支持.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

R大,
岩岩係vlan download左2135版
未連vlan開game就見到d RU ser.
想問下呢個version係咪已經自動link左上1個ru平台?

係咪即係之後開場已經可以唔使逼入vlan room, 直接開scrds就已經ok?

另外, 用你個package跟住做copy入left4dead folder跟住係
rev.ini,
addons/sourcemod/configs/ (admins.cfg & admins_simple.ini & core.cfg),
cfg/ (autoexec.cfg & sever.cfg)
輸入相應game名同pw後
開game, 但無admin access
請問有咩解決方法?

Thanks.

引用:
原帖由 leo221094 於 2014-5-31 12:53 發表
R大,
岩岩係vlan download左2135版
未連vlan開game就見到d RU ser.
想問下呢個version係咪已經自動link左上1個ru平台?

係咪即係之後開場已經可以唔使逼入vlan room, 直接開scrds就已經ok?

另外, 用你個package跟住 ...
如果唔開 vLan,開 game 後會連接破解綁定以海外伺服為主既 MasterServer,你依然要登入 vLan 分區先同其他本地玩家連線。

至於個問題,我尋晚測試都試過,其實係 vLan 版 L4D2 個 rev.ini 改名個位本身前後留有空格,請仔細檢查,我教學說明都特別提醒。由於問題來自負責 repack 遊戲主程式既人,所以我不擅自作出修改。

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-5-31 16:22 發表

如果唔開 vLan,開 game 後會連接破解綁定以海外伺服為主既 MasterServer,你依然要登入 vLan 分區先同其他本地玩家連線。

至於個問題,我尋晚測試都試過,其實係 vLan 版 L4D2 個 rev.ini 改名個位本身前後留有空格,請仔細 ...
IC, THS
刪除d空格位就拿到admin access了
唔該晒

thc~樓主大同拍片既RD大.....中於可以用正版玩VLAN

引用:
原帖由 darkuslam 於 2014-6-1 21:19 發表
thc~樓主大同拍片既RD大.....中於可以用正版玩VLAN
最緊要有用!

推 ~~    

RD

歡迎你回歸L4d2 0.0

好耐無見你上來vlan

當然,我自己都少玩左L4d2....

見著有新版本...就去當例行測試 和正式地去玩XDDD

引用:
原帖由 katat1 於 2014-6-9 18:03 發表
RD

歡迎你回歸L4d2 0.0

好耐無見你上來vlan

當然,我自己都少玩左L4d2....

見著有新版本...就去當例行測試 和正式地去玩XDDD
我無話過回歸 vLan 喎!

我一直都有玩開 L4D2,只係正版咁解。我搞個整合包都係想圓滿一直以黎既心願。

我已經整理好成個頁面,新增插件名單、完整開場及降版教學,再追加 Port Forwarding 指引,另補充發佈簡介

希望大家鍾意,更希望更多人試下開場,試下過黎 2.1.3.5 !

我想揾個纯多人伺服插件整合包好耐,太感謝了
XxDEATHxX

2/ - Player: UTIL_SetModel: not precached: models/survivors/survivor_manager.mdl

R-DRIVER有辦法解決嗎?
我跟住您做,之後玩玩下就會彈出尼

引用:
原帖由 Gary_ckw0321 於 2014-6-13 02:20 發表
2/ - Player: UTIL_SetModel: not precached: models/survivors/survivor_manager.mdl

R-DRIVER有辦法解決嗎?
我跟住您做,之後玩玩下就會彈出尼
呢個同 Louis 角色相關既模組或地圖插件有衝突引致,留意自己用開既插件(addons 資料夾內任何 VPK 插件)然後移除或搬離資料夾

引用:
原帖由 RDiver 於 2014-6-13 20:12 發表

呢個同 Louis 角色相關既模組或地圖插件有衝突引致,留意自己用開既插件(addons 資料夾內任何 VPK 插件)然後移除或搬離資料夾
錦我裝幾個多特感插件都無作用點解決?謝謝

引用:
原帖由 Gary_ckw0321 於 2014-6-14 00:33 發表

錦我裝幾個多特感插件都無作用點解決?謝謝
同特感插件冇關係,我個整合包本身都冇呢類插件。
P.S: 我暫時未能夠親身測試整合包部分插件可能出現既 bug,如再有發現歡迎隨時回報。

發新話題