58 1234
發新話題

卡戰沒落了?

[Close]

回復 45# 的帖子

算LA 佢都收左皮 呢D玩家雷過佢都試過啦我地 仲知尊重我地 我地就尊重你 只想娛樂開心地打機 YOPSOL求白金實力 只欠SUP 上白1

沒落好久了 現在只剩下一批卡戰的鍵盤戰士
實力是怎樣我不知道
反正鍵盤功力就是一流
樓主,這裡很多護航動物 你還是低調低調吧

回復 47# 的帖子

戰狼上水就係得 e d野講心灰啊 :Q

作為一個有愛心的玩家係要守則 招人玩係要去e到嫁http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1   唔信我有愛心可以睇下我左手邊

回復 47# 的帖子

你條土立 圾 廢話不要多 成隻狗咁 傷心

回復 47# 的帖子

其實好多人都知道你簡直不予置評 自己醒小小唔好比人少啦傻9

只可以講會沒落都係啲沒品人士
win就係咁串,見人新手又串
輸又N咁多理由,會沒落咪班神手囉
只會嘴炮的人
睇我個小說

回復 52# 的帖子

老婆 好威 :Q仲有個個乜7戰狼 指住佢個頭笑

卡戰20投啦

事實證明 卡戰存在的是一批鍵盤戰士(別對號入座)
得閒上水回下POST 都要比人指住黎插
香港有言論自由 我講咩你奈我咩何
真心講句 呢度唔係你大哂
當年某人只係一個敢係仲栽位置觀戰的人 是誰我唔講啦
某人只係一個輸打贏要既人 是誰我又唔講啦
我回POST唔係搵炮開 你唔好咁大火氣啦

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2014-6-6 18:56 發表
只可以講會沒落都係啲沒品人士
win就係咁串,見人新手又串
輸又N咁多理由,會沒落咪班神手囉
只會嘴炮的人
你呢番說話 真係令我諗起某小狼哥
不過都算啦 好幾年前既事了
某小狼哥性格還是改不了
依然愛開別人炮依舊要做眾人既大佬
不出數天 他又會在此POST發表一篇充滿粗言穢語既東西

回復 55# 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2014-6-8 01:20 發表

你呢番說話 真係令我諗起某小狼哥
不過都算啦 好幾年前既事了
某小狼哥性格還是改不了
依然愛開別人炮依舊要做眾人既大佬
不出數天 他又會在此POST發表一篇充滿粗言穢語既東西 ...
人地講緊你炸傻仔 又係到同人扮fd 真係極醜惡 你都係始終眼光太近 放遠d 因上當年人們新手你就認定人們現在也是新手 你既實力街場真係都屠你 仲有你唔好扮哂文學士啦 ok  你的扮作還是改不了

58 1234
發新話題