16 12
發新話題

真心問

[Close]

真心問

洗泉定義係咩?火神?毛1? 水1? 風1?

林仔大?

殺到人定殺唔到人?

1次性?定不斷?
有時真係唔知自己理解錯誤定場主屈機
認真求解

你認真問我都認真答你
洗泉定義就係你用水清洗溫泉
場主想你換個新mon
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 7fb。 於 2014-4-15 09:19 發表
洗泉定義係咩?火神?毛1? 水1? 風1?林仔大?殺到人定殺唔到人?
1次性?定不斷?
有時真係唔知自己理解錯誤定場主屈機
認真求解
1次或以上,
對方系溫泉範圍受到傷害(包括被動技,不包括汁/a裝、殺馬、自殺)
叫我風哥:)

引用:
原帖由 gundumX 於 2014-4-15 17:47 發表
1次或以上,
對方系溫泉範圍受到傷害(包括被動技,不包括汁/a裝、殺馬、自殺)
敢問一句 火神車泉點計

EZ 狂Q 點計?
奈德麗狂Q 點計?
係溫泉出面跳舞點計

台服菁英 ad carry

睇下個場主點諗,個人就係1次,只准火神 林仔大
殺到人定殺唔到人,我會講埋禁殺泉馬

泉馬係最終目標黎咖 點可以禁

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2014-4-15 17:53 發表

敢問一句 火神車泉點計
唔知喎
個人喜好lo老實講有火神大就去bug英啦仲車泉
叫我風哥:)

回復 8# 的帖子

如果用毛1同水龍攻食兵
但係BUG左對面泉視野禁點算
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

好多矛盾...
定義唔同即係玩晒喇

岩岩又見到一個例子,我話禁風1,湖衣大,村正,水計,洗泉泉馬(林奇大可以)
之後有條友called 人比花嬌 佢話1次唔叫洗lol

只要在敵軍溫泉剛復活英雄遭到遇害即屬洗泉,這些兇手就是等待您的復活就會把你給殺害,洗泉分長洗短洗,最緊要睇你想點洗。所以大家記得提防這些兇手,不然你就會成為下一個洗泉目標。

洗泉係敵方進入你方泉  你出一黎就殺死你  封泉係  敵方係出面  殺你 就叫封泉                         利申:好似係深海教我
渡辺麻友 神推

引用:
原帖由 明天是公本 於 2014-5-5 14:32 發表
洗泉係敵方進入你方泉  你出一黎就殺死你  封泉係  敵方係出面  殺你 就叫封泉                         利申:好似係深海教我
識少少就唔好係度扮代表啦 題外話:幾時再出黎食野先

引用:
原帖由 asdasd12303 於 2014-5-6 01:01 發表
識少少就唔好係度扮代表啦 題外話:幾時再出黎食野先
X你唔_叫我?智仔公本就唔好約佢喇大家都知佢衰咩野

16 12
發新話題