發新話題

求火影圖.

[Close]

求火影圖.

唔知係唔係守城圖黎...一開始要幾個人去打水木..拎返本野比火影..跟住守35波..守住再去打其他野

引用:
原帖由 FriendShip〞 於 2014-4-9 03:41 發表
唔知係唔係守城圖黎...一開始要幾個人去打水木..拎返本野比火影..跟住守35波..守住再去打其他野
你已經答左你自己

佢係有守城有其他野............

火影守城圖有咁難揾到咩 ..............................
搞到係求圖區開post咁嚴重 ?

引用:
原帖由 FriendShip〞 於 2014-4-9 23:25 發表
佢係有守城有其他野............
但係你係講左要守

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 15:20 發表
火影守城圖有咁難揾到咩 ..............................
搞到係求圖區開post咁嚴重 ?
唔識搵就難
識搵 5min都搞掂

火影守城咁大路既都話難 , 真係無野講

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 17:10 發表
火影守城咁大路既都話難 , 真係無野講
唔識用電腦 咁你點搵

唔識用電腦 , 同上網揾圖係兩回事
我都一樣唔識用電腦 , 不過一樣可以上網揾到想要既圖

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-11 17:21 發表
唔識用電腦 , 同上網揾圖係兩回事
我都一樣唔識用電腦 , 不過一樣可以上網揾到想要既圖
唔識月電腦>唔識開機>gg

唔識開機 ?  無咁白痴既人既
重有有錯字  [ 唔識月電 ]
個月字應該係用字黎 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-12 17:27 發表
唔識開機 ?  無咁白痴既人既
重有有錯字  [ 唔識月電 ]
個月字應該係用字黎 .
錯字成日有架啦
不過你都醒目
識解

唔係難唔難穩既問題..係完全穩唔到呢個RPG守城圖...因為都幾耐下..我之前玩冇記錯係2009戈陣...家陣想穩返出黎玩下.

廢嗡咁多托咩 兩條粉腸係到自嗨又唔係幫到樓主

火影天殤7.7繁體版
火影忍者羈絆 5.5
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題