發新話題

最後一次發言

[Close]
引用:
原帖由 watashiwangdesu 於 2014-4-18 00:45 發表
改左好似冇改咁囉,個場又LAG喎,中一刀就話改距咁你都係唔好玩流星。

同埋我覺得可觀賞度係零,兩邊都唔係黎打機,只係黎接公式既連技,既簡單又安全。 ...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
中一刀就話改距咁你都係唔好玩流星。

只能話你連邊一刀可以睇得出係改檔都未知

改左好似冇改咁囉
同上,只係你唔識睇 , 流星唔係一定要話  「匕首變長槍」  咁先叫改距

同埋我覺得可觀賞度係零
唔識睇可觀度當然係0

兩邊都唔係黎打機,只係黎接公式既連技,既簡單又安全。
你咁講完我想見識下你把刀

只能話你未識睇     正常檔同微調
同埋我覺得有人用微調可以SM你

二娘係按鍵精靈很多香港人都知道
只係台灣人接受不到二娘是用輔助程式玩 這個現實

引用:
原帖由 watashiwangdesu 於 2014-4-19 21:03 發表
改檔當然係改收招時間同攻擊範圍,唔係改咩?不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。

至於火柴同S劍,我印象仲停留係好耐以前,你大概要搵返近幾年既片等我睇過先俾到感想。

回復 15# 的帖子
tl;dr ...
首先 vlan唔係無人之地
無玩流劍可以仍然關注流劍ok?

呢到無人係分身,或者定係你就係好多分身?

不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。
首先,唔該你睇清楚個樓主講咩,佢係話劍=按精,唔係改

不過呢把刀同呢把劍都叫改過,唉你話事囉。

另外,除非你解釋到

5:48-5:53左A點解可以斬到 訓係地下既女角 , 如果唔係我都只能話你唔識睇

仲有12:13 你有眼既自己睇清楚刀AA咩事

再講,你話呢到分身...我睇既情況係..明顯係你自己**侮辱成份**左...比人圍插
然後你覺得全部係分身

引用:
原帖由 watashiwangdesu 於 2014-4-19 23:00 發表
反劍二連都係靠鹹魚翻身,自己又睇唔到自己係咪翻身;中一刀咁大把就話改檔,你都冇第二個point架啦,你有新料再黎留言,都一把年紀有乜好嘈。

二娘係唔係改檔真係唔關我事,不過你拎兩段咁既野就話 ...
睇到你呢段說話
我真係笑死

刀右a  2HIT 打中人之後 , 你可以話會彈屍  ,  比左a斬中

都唔知當唔當人玩過流星。<-

我開始懷疑老細你係走錯區 , 你應該係未玩過流星  先講出d咁既野

不如我搵你約戰一場啦 , 判定下你係咪玩過流星

未知閣下意下如何?

發新話題