發新話題

急聘 [系統工程師] 一名 [已招]

[Close]

急聘 [系統工程師] 一名 [已招]

底薪 8000 ~ 10000, 有年終獎金
每日工作 8小時, 每星期工作5日, 放紅日
無需經驗, 無需學歷, 只要肯學, 有責任心有耐心.

主要負責電腦裝嵌及維修, 遊戲安裝及更新.

有意者請致電 2387 3177 預約面試

地址: 九龍 荔枝角 青山道 688-690 號 嘉名工廠大廈 1/F A6 室
荔枝角地鐵站C 出口
地圖: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=319117

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2014-3-8 17:59 發表
邊到反工?
總公司, 已補地址.

邊學邊做是沒有問題的, 表現出色當然會加薪.
年尾按表現評定年終獎金, 做得好一定多過雙量.

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2014-3-11 01:46 發表
邊學邊做
姐係未識既知識.就可以係你果度邊學邊做?
同埋我真係有心想試下.仲有無話>限歲數?
同埋可以係學野期間唔洗出量.學完/學左大部份,之後睇表現work唔work先開始出量
16歲以上定係點@@?
本人極 ...
學野期間一樣有量出, 就算只返一日都會有量出, 勞工法例規定.
年滿15歲舊得

引用:
原帖由 CODMV 於 2014-3-11 03:20 發表
我比較想問網吧請唔請人            .
請 PM 小飛豬

引用:
原帖由 jack9253 於 2014-3-11 09:28 發表
我住荔枝角 想問一下唔係好熟電腦有無機會請
都有機會的

引用:
原帖由 野小孩 於 2014-3-13 23:05 發表
龍大我可不可以見工~
下次早D

引用:
原帖由 ivan012345 於 2014-3-13 00:49 發表
原來做工程師唔洗學歷 早知唔咁辛苦讀個BEng la
睇公司, 有公司重視砂紙, 有公司重視能力和品格

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2014-3-19 01:42 發表
咩都唔識, 但我肯比心機學得唔得嫁?
下次招人時, 早D來預約面試吧

發新話題