發新話題

急聘 [系統工程師] 一名 [已招]

[Close]
代替alanwong_8位置吧?
............

系統工程師 <- 咁好聽既xd

你講到咁得閒,咁空閒時間會做D咩?

無需經驗, 無需學歷,(現實就係做錯野,實比人X)
只要肯學, 有責任心有耐心
自問有耐心和責任心的人現代不多
放下所有,與世無爭,隱姓埋名,留點回憶就夠了。

引用:
原帖由 CoMboBB 於 2014-3-9 21:56 發表
無需經驗, 無需學歷,(現實就係做錯野,實比人X)
只要肯學, 有責任心有耐心
自問有耐心和責任心的人現代不多
自問我十分有責任心55
YUI - Hello paradise kiss~

引用:
原帖由 ksleung 於 2014-3-9 20:46 發表
你講到咁得閒,咁空閒時間會做D咩?
請自備電話差電線。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2014-3-9 15:38 發表

現時剛入職文員 得7000幾 重要返5日半 e加5日都8000以上 你返個度係咩文員呢-3-?
午餐公司文員番四粒幾鐘番5日包三餐添8000+...
有D好福利文員仲有醫療保險 及交通津貼,花紅, 超時工作津貼,進修津貼,紅日放假年終獎金
=.=

在vLan裏有什么進升進修機會呢?有什么員工福利?

我住石離既 可能去你到做嫁

整電腦唔係問題  有無機打先 0,0

引用:
原帖由 阿強個主人 於 2014-3-10 09:09 發表

午餐公司文員番四粒幾鐘番5日包三餐添8000+...
有D好福利文員仲有醫療保險 及交通津貼,花紅, 超時工作津貼,進修津貼,紅日放假年終獎金
=.=

在vLan裏有什么進升進修機會呢?有什么員工福利? ...
咁正...但係咁既福利當然要你有一定既表現啦

E加 無需經驗 學歷 教埋你學野WO 講真 可以不妨一嘗

同埋 你個度話返四粒幾鐘 咁佢又點會比到三餐你-3-? 你既意思係唔係佢地返工點都包到一餐

4個鐘1日 5日20個鐘 $8000以上 我真心未聽過 有既話 我諗連位都冇 因為咁正既工點會有空缺。

當然 你知道有咁好既工 我當然會叫你去個度做既 加油!

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

我乜都唔識.但會去學.請唔請??

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2014-3-9 15:38 發表

現時剛入職文員 得7000幾 重要返5日半 e加5日都8000以上 你返個度係咩文員呢-3-?
相信工資視乎個人能力 就職職位與公司規模及性質

我比較想知道會唔會有加薪呢D 我諗晉升前景都應該冇咩 因為本人係應介DSE生 而本人自知自己沒能再讀 會先搵工作 比較想知道更詳情

邊學邊做是沒有問題的, 表現出色當然會加薪.
年尾按表現評定年終獎金, 做得好一定多過雙量.

我都想做-_-

不過要返學 唔返我都會做

因為真係住得好近

好吸引下.可惜重讀緊書
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎
我係狗我亦都係屎

發新話題