發新話題

[討論] 【hyma】 Suck 上3教學堂時間。

[Close]
圖都唔識CAP ZZ

引用:
原帖由 一花月一 於 2014-2-27 10:15 發表

樓主非常強大 想接佢一場計分好耐 可惜 人地無料要淆底 綜合團
我地傾過就黎想將佢槍神既教學拍埋片 唔知棲主大大有冇意見呢 你要玩幾大我地就陪你玩幾大
我地驚都未驚過 聲明警告你咪再 ...
有恐嚇成份   玩不起        《明報》劉進圖被斬案  會唔會過幾日好似咁比人XX

引用:
原帖由 一花月一 於 2014-2-27 10:15 發表

樓主非常強大 想接佢一場計分好耐 可惜 人地無料要淆底 綜合團
我地傾過就黎想將佢槍神既教學拍埋片 唔知棲主大大有冇意見呢 你要玩幾大我地就陪你玩幾大
我地驚都未驚過 聲明警告你咪再 ...
乜能野玩唔起啊 吊你老冇 我宜家招你連根拔起啊
醉愛莉薩菈♥

引用:
原帖由 Mr.One_- 於 2014-2-27 15:20 發表
乜能野玩唔起啊 吊你老冇 我宜家招你連根拔起啊
呢位師兄  有霸氣 支持

打多場未

回復 20# 的帖子

霸氣再戰 留名花生

霸氣再戰 留名花生

老尾  係度吠  要打乜都得 友誼 計分求接

魯尾  係道吠  要打物都得 有誼 計份求接

本是同根生 相煎何太急        

回復 24# 的帖子

呃po 手法 越來越勁

咪再著我 係咪個人會燒著

引用:
原帖由 -_ZvEr 於 2014-2-27 17:08 發表
咪再著我 係咪個人會燒著
你咁講一陣佢真係著火.

引用:
原帖由 凌總 於 2014-2-27 17:00 發表
魯尾  係道吠  要打物都得 有誼 計份求接
人生就是一場夢,

信長是過眼雲煙姐,看看吧,現在的騙子多麼棒,

如何不失霸氣而反擊呢,不死身之父,

真真假假 難分難解呢,正身可能假身 假身可能真身,

什麼叫自己 什麼叫朋友玩, 只有他自己知

引用:
原帖由 【Hyma】Suck 於 2014-2-27 16:55 發表
老尾  係度吠  要打乜都得 友誼 計分求接
原來是這樣的,你唔系叫我交定個號出黎咩?

個陣見你招我3分 霸氣盡顯,  你知道我多麼害怕嗎?

看得出你是本人,未打之前 已經霸氣的 ,命令式叫我交定ac出黎

而然輸了 大條道理說是朋友玩的? 可笑可笑,你的理由什麼好,不死身之父,不死身之父。

所謂人要面  樹要皮  你個傻子包皮都唔要

不死身之父,

萬歲 萬歲 萬萬歲

發新話題