74 12345
發新話題

[討論] 【hyma】 Suck 上3教學堂時間。

[Close]

【hyma】 Suck 上3教學堂時間。

經過呢次同你交流之後我感到開心快樂。

雖然你街場神經刀無啦啦開火我,之後又要同我1打1.

望你高抬貴手,,小弟直落3比0.  非常幸運的。

對於呢次交流之後,重燃我的滿足感,我會一直進步落去,多謝【hyma】 Suck  前輩指點,

希望下次見到你 可以再交流交流 感謝。感謝

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

又cap rp圖

佢同佢班FD都係係到炮人架啦好耐無玩過信長 前幾日玩左一場
無啦啦開炮
無玩咁耐前期都屠到佢地咁
加上自己友走場打35
最後輸左 仲好似好威咁
樓主好波
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1375807_554182774654944_936263400_n.jpg

引用:
原帖由 **不良字眼**佬 於 2014-2-26 23:28 發表
佢同佢班FD都係係到炮人架啦好耐無玩過信長 前幾日玩左一場
無啦啦開炮
無玩咁耐前期都屠到佢地咁
加上自己友走場打35
最後輸左 仲好似好威咁
樓主好波 ...
又唔洗,佢以為自己fd屠街就串。
又叫我3分,叫我準備直落我3.0.。
點知

槍神王 我一定支持你架

其實你地想抽到幾時

引用:
原帖由 一花月一 於 2014-2-26 23:42 發表
槍神王 我一定支持你架
多謝,多謝3打5都輸的 花月哥,

幾時到你出教學?連續輸2場比我都好意思

又cap rp圖      有冇新意?

勁野 雙閃王上3都3 0到--.......
You said, "Hey whatcha doing for the rest of your life?"
And I said
"I don't even know what I'm doing tonight"...

人地巧勁勁架神閃黎  

= =
表示驚訝
不過抽水依D野抽一次好收手啦.

回復 7# 的帖子

你槍神D走位 s 9 m 第1場真田後出 第2場 WTSAPP緊 有問題?

樓主好似好勁咁,有意交流一場嗎

引用:
原帖由 或。然率 於 2014-2-27 08:46 發表
樓主好似好勁咁,有意交流一場嗎
樓主非常強大 想接佢一場計分好耐 可惜 人地無料要淆底 綜合團
我地傾過就黎想將佢槍神既教學拍埋片 唔知棲主大大有冇意見呢 你要玩幾大我地就陪你玩幾大
我地驚都未驚過 聲明警告你咪再著我 你玩唔起

引用:
原帖由 一花月一 於 2014-2-27 10:15 發表

樓主非常強大 想接佢一場計分好耐 可惜 人地無料要淆底 綜合團
我地傾過就黎想將佢槍神既教學拍埋片 唔知棲主大大有冇意見呢 你要玩幾大我地就陪你玩幾大
我地驚都未驚過 聲明警告你咪再 ...
報得警

74 12345
發新話題