發新話題

[原創] 90%睇到上億血量既萬國字、用任何繁體字(本帖為1.26a)

[Close]
可惜只限繁體字 , 如果可以好似萬國字咁就正囉 .
附加問題樓主可否做一個睇到 100 萬血既萬國字( 要魔獸1.26 用到)

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-17 14:03 發表
可惜只限繁體字 , 如果可以好似萬國字咁就正囉 .
附加問題樓主可否做一個睇到 100 萬血既萬國字( 要魔獸1.26 用到)
其實我諗應該係vlan個繁體更新包限制左一定要用繁體字先可以做字體,同埋一
定要某種常用類型既先得,所以我方便既可能會試下下個簡體字更新包再試下換d簡體字睇下點,但魔獸顯示唔到就無咩計暫時

GOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!

求檔案

引用:
原帖由 yauchunwong 於 18/4/2014 07:45 發表

其實我諗應該係vlan個繁體更新包限制左一定要用繁體字先可以做字體,同埋一
定要某種常用類型既先得,所以我方便既可能會試下下個簡體字更新包再試下換d簡體字睇下點,但魔獸顯示唔到就無咩計暫時 ...
將現有普通既萬國字改一下睇血限制 , 應該唔會太難掛理論上 .

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-19 17:45 發表

將現有普通既萬國字改一下睇血限制 , 應該唔會太難掛理論上 .
做到了,都係網上down下來,同埋關解像度事,等我更一更個post先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 66# 的帖子

更新左記得比我 , thank you

引用:
原帖由 abc3388 於 2014-4-19 18:48 發表
更新左記得比我 , thank you
ps你有無d日文韓文圖比我試下?

咁上億血果個裝左入去會睇到簡體?

多謝你的繁體字轉入

多謝樓主 終於可以J到自己D血量

引用:
原帖由 食啦你 於 2014-4-19 19:01 發表
咁上億血果個裝左入去會睇到簡體?
睇到… 你係咪眼殘…有圖啦

不過打唔到

好似幾靚   睇過

感謝你的分享~~~~~~~~~

引用:
原帖由 yauchunwong 於 19/4/2014 18:52 發表

ps你有無d日文韓文圖比我試下?
韓文 war3 圖 ?我有好多
韓文圖 --- 伊卡洛斯 rpg (全韓文版) 1.06
                SAVER RPG - Beta.173
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題