發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]
Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVER D人..

今日...我又入左呢個場玩....
有幾個人都唔係過關...成日係度TK...
咩阿哇呾喀呾啦...小糕...雪魚...當然仲有一個叫升仙B(<<呢個唔知係唔係ADMIN=神仙B)
因為佢成日會自己改名做wallace beta...
呢幾個人真係好小氣...又亂放火...又成日亂咁TK...唉...
我真心覺得呢個SER真係唔好玩...好鬼小圈子...
最緊要係...個ADMIN學埋某D人咁...好Q小器架..

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:08 發表

原來佢係禁衰既
係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:12 發表
我叫屯門吳彥祖你呢?
哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:17 發表
nice to meet you ar
nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:18 發表

係囉個 ADMIN 真係小器到唔恨

支持霸拳叔取而代之
邊個係霸拳叔...無人識你wo

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 17:44 發表

其實我都覺得個admin係個ser既清泉
清泉???明明就係毒瘤

昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄準,我呀睬你都嘥氣,直情瞄都唔洗瞄亂射嘅,呢啲就叫Teamkill。係我前面有個同伴,只要我輕輕一篤,佢就即刻訓鬼低左,因為我未發功呀嘛,發咗功我要佢死埋都得啦。你話我講嘢無厘頭,我夠話你訓醒戇九九咯。望咩呀﹖條氣唔順呀﹖發個輪嚟大家研究下。當然,你要補番一百幾廿萬過我就唔在講㗎啦。啤咩呀?學嘢唔使錢呀?抄底我聯絡方法係PM我vlan id︰車欠月翏__,我再重覆一次係vlan id︰車欠月翏__。你唔搵我我無所謂,因為呢啲係你嘅損失。我未必會回覆你,因為我打緊機!

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-12 11:43 發表
直情唔洗理D班友-.-....反正講咩都沒用

只有一個想法

當他係死左的幽靈
其實我當你係異變既特感姐

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2014-2-15 12:13 發表
曾經有件近戰擺喺我面前, 但係我唔識得珍惜, 等到打Tank先至黎後悔莫及,
打12人場最樣衰嘅事莫過於此, 如果上天可以比我個機會再來一次嘅話,
我會對住個近戰噤E制,
如果要喺咁多種近戰簡一件嘅話,.......
我會要.. ...
據了解...暫時只有 武士刀 或  開山刀 選擇

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-16 21:52 發表
聽講個場主好小器架
又成日扮有街出唔開ser
好唔要得
呢個咪GK雙關輕鬆過關場主 : 鬼知
請問閣下幾時捨得開場俾我入去搗蛋??

唉..今日見呢個SER無咩人流...就入去幫襯下...
點知一入就係安全室俾人放火TK死..........
之後無啦啦俾人踢左...寫住Kicked by console...
心諗做乜勁...真心勸各位唔好入呢個SER玩...
D人真係痴那膠線架...

發新話題