24 12
發新話題

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

[Close]

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

coop2 wallace beta 不解釋:@ :@ :@ :@

BTW 佢地個admin好慘  成日比人恰  但仲成日救人  犧牲自己  佢真係好好人

引用:
原帖由 c026138o 於 2014-2-8 23:53 發表
**不良詞語**D admin好霸權射一槍就拍打...都痴線既  同霸權叔有得flig 最重要1樣  小器

你死啦,方丈份人.....

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:04 發表
呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVE ...
原來佢係禁衰既

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:10 發表

係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???
我叫屯門吳彥祖你呢?

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:13 發表

哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...
mice too meat u ar

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:18 發表

nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..
what the sam見啦

引用:
原帖由 babycarki 於 2014-2-9 01:13 發表
我係WALLACE BETA 都玩左一陣嫁啦
本身都冇乜野既 但係近日佢地將我踢左出黎囉
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
跟住佢地就踢左我 我只係平時唔開咪一齊玩姐
估唔到你地班小圈子居然比 ...
多謝支持chowpostdog

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:23 發表

神 x b 又咪最後俾差佬拉入冊
唔洗要人識最緊要有 POWER
好大既官威呀  包大人!!!

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 17:36 發表

好想知軟膠, sbtbacknight 同Chowpostdog game 名

睇下你地衰咩事(事實beta 場真係好少tk 一tk 好覺眼= =)

係coop2 咁耐

依個ser  係最願意去救人  
場主一定係懶晒勁去救人啦...想同你一齊無得玩?救唔到都無法 ...
其實我都覺得個admin係個ser既清泉

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 20:02 發表

唔係掛

P.S 我都係依個SER 玩家
what's your name sin

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-10 11:19 發表
請唔好亂講

你見到D人9沖 非常正常的事
除非你遇到小圈子

先講明一下

如有老玩家在果到玩緊(還要11個人)

如果你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你
唔通找人送死去救返你咩,沒可能吧,何況戰役又唔係沒 ...
明白

未玩過
-->[青蛙] BIG DADDY

引用:
原帖由 rot00114 於 2014-2-10 23:11 發表
成班友又係度炒飯,又係度推post,呃水吹

搞到我都入黎呃返一份

不過

亂踢人

真係有一少部份係真既

唉最憎人9踢

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-11 12:47 發表
昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄 ...
本週潮文精選:funk::funk:
聽講霸權叔都有個ser  竟然叫omega

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-12 15:46 發表

其實我當你係異變既特感姐
唔知會唔會有埋異味呢

24 12
發新話題